Nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat więc postanowiłem zapytać forumowiczów. Przed wyjazdem na majówkę do Chorwacji ( Rijeka) nie udało mi się dostatecznie zaopatrzyć w Polsce bo towar miał opóźnienia w dotarciu na czas. Chciałbym zapytać się jak ostrożnie i bez przypałów ogarnąć towar na miejscu (feta i pixy) tak abym nie miał problemów. Kogo i gdzie pytać? Myślałem żeby popytać barmanów w pubach, może popytać w sexshopach? Ktoś mi podpowie? I jak pytać, czy od razu prosto z mostu o co mi chodzi czy najpierw zapytać czy wie gdzie kupić trawke a dopiero później pokierować temat na konkrety?
przeniosłem post do odpowiedniego tematu /// WRB
Będę w KRK
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.