...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Niestety od około pół roku ciągle w moim życiu jest to ścierwo.
Początkowo co kilka dni, najczęściej z alko. To był temat nr 1, który klepał najbardziej, ale źródło wyschło.
Później był kolejny, brany z 1 ręki w dużej ilości, w miarę. Mnie klepie najmocniej bezsenność, brak jedzenia oraz większa ilość papierosów i wody.
Wyszło, że od początku maja wale non stop, ostatnie rysowanie ok 19-20 później relanium, hydroksyzyna w ostateczności, specyfiki bez recepty (dobry sen forte, aviomarin), zolpidem nigdy więcej niż 2 tabletki leku NASEN. Natomiast relanium ilości hurtowe( 10-15 tabletek 5mg w 3-4h i zero skutku)
Ostatnio amf była wczoraj wieczorem. Po kilku godzinach 3 tabletki relanium, odstęp godzinny i "kolacja", kolejny godzinny odstęp i 1 tabletka nasen.
Ogólnie 2 lata temu zaczęłam leczenie u psychiatry na seronilu. Brałam jakieś 4 miesiące było dobrze. Później rzuciłam z dnia na dzień, wróciło wszystko wraz z głównym powodem zażywania seronilu zaburzenia jedzenia, napady głodu. W ciągach z amf także zdarzały mi się napady, zazwyczaj po środkach nasennych i 3-4h snu.
Teraz zastanawiam się czy powrót do seronilu na odstawienie amfetaminy to dobry pomysł? Po jakim czasie od ostatniego zażywania amfetaminy, relanium,zolpidemu mogę spokojnie wrócić do leczenia seronilem? Mocno się chce coś porysować, ale czas na koniec z tym.
Druga sprawa to ewentualnie branie fluoksetyny(rano) i spożycie amf po kilku godzinach w małej ilości za jakiś czas będzie miało bardzo negatywne skutki?

Przeniosłem do działu detox - DexPL
  • 142 / 27 / 0
Jak nie chcesz dalej spadać w dół to daj spokój z amfetaminą, to bardzo podstępna szmata !
Dodatkowo połączenie jej z lekami tego typu przyspieszy proces uzależnienia.
  • 347 / 74 / 0
No samo można powiedzieć o wszystkich używkach, że podstępne szmaty
  • 1040 / 150 / 0
I tak się buduje uzależnienie krzyżowe od wszystkiego. Smutna rzeczywistość narkomana nie tylko w Polsce. Powiem, że bardzo ciężko z tego wyjść, ale jest to możliwe pod warunkiem dążenia do zastąpienia czegoś czymś i nie może to być zastępowanie prochów tabletkami przynajmniej w długim okresie. Ostatecznie trzeba zidentyfikować i zrezygnować z głównych przyczyn uzależnienia.
  • 4995 / 851 / 0
Dopiero jak zejdziesz kompletnie z fety. Początku z ssri są niekiedy tragiczne i nawet u osób bez nałogu powodują szereg skutków ubocznych. Takie moje zdanie jakie wieloletniego użytkownika. Dobrze by było brać to benzo na poczatki wchodzenia na prozac ale ze jesteś wjebany będziesz brał wszystko na raz włącznie ze ścierwem i lek antydepresyjny nie zaskoczy.
Czuje, że to nie ten etap.
Musiałbyś się wyzerować z alko, benzo i fety i myśl o leczeniu bo 1rwsaw kuracja jest najbardziej owocna zazwyczaj jeśli trafisz na lek.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 672 / 304 / 0
surella123 - Ja wyszedłem z ciągu który trwał 14 miesięcy. Codziennie speed 2-3 razy dziennie średnio 0.5-1g. na dobę. Odstawiłem wspomagając się przez pierwsze 7 dni : Pregabalina, Relanium i zolpidem, jak było bardzo ciężko (pojawiły się myśli samobójcze) to zarzuciłem Thiocodin albo Tramal + diazepam 5 mg. amfetamina to biała szmata. Zjazd w zależności od długości ciągu może trwać nawet miesiąc czasu jak w moim przypadku. Spałem przez 2-3 tygodnie po 16-18 godzin na dobę. Trzeba uważać i nie łączyć amfetaminy z benzo ponieważ wtedy nasz ciąg może być bardzo długi, ale to wszystko jest do czasu, w końcu serce albo głowa nie wytrzyma. Radziłbym odstawić ścierwo jak najszybciej i zacząć ćpać Sport w dowolnej formie. Woda mineralna 3 L dziennie to minimum + magnez cytrynian w proszku polecam + witamina C w proszku. Modlitwa również może pomóc, mnie pomogła bardzo. Pamiętaj że z każdego gówna można wyjść, należy tylko wyciągać wnioski na przyszłość i nie dotykać ścierwa. Trzymam kciuki. Co nas nie zabije.. to nas wzmocni.
Powodzenia życzę :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.