Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 184 / 34 / 0
Pomoże ktoś w temacie - czym z apteki bez recepty mogę wygasić LSD? albo zmniejszyć efekty jeśli by mi za mocno wjechało? Jakieś pomysły?
  • 2636 / 555 / 0
Po co zadajesz dokladnie to samo pytanie w dwóch różnych wątkach? takie coś zaśmieca forum.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 151 / 8 / 0
Dokładnie zaśmieca forum, nie odpowiadać na pytanie tutaj, i w tym drugim temacie.
  • 1040 / 150 / 0
Bez recepty można tylko zapić fazę.
  • 963 / 81 / 0
Wizualizacje mogą być cały czas, nie potrzeba do tego środka. Cała ta atmosfera sajko mogłaby trwać, ale jak narazie zawsze ląduję na 4 łapy.
  • 269 / 4 / 0
jadł już ktoś te mayancalendary ? szukam kogoś kto faktycznie oszamał całego 270ug i może to potwierdzić :D
  • 514 / 110 / 7
@5zł
Ja jadłem i tak ma co najmniej 270 potężny karton
  • 115 / 12 / 0
A tak się przymierzałem do niego ale miałem wątpliwości czy napewno takimmocny ,ale jak potwierdzone to chyba się skusze też :)
  • 920 / 163 / 0
Tez jadlem maycalendary i potwierdzam jest to mocny karton. Na moje oko ma okolo 200ug ale niewykluczone ze jest blisko deklarowanego 270...
  • 1455 / 592 / 0
Przypominam tylko , ze kazdy moze kupic blotterart i nalozyc tam ile mu sie podoba ...
Zachowujecie sie jak ci pixiarze co szukaja purpuromodrych batmanow w tesli ktore brali przy pelni ksiezyca przed tylnym wejsciem do klubu od dila w czerwonej czapce niewymawiajacego "R" w 2008 :korposzczur:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.