https://www.imdik.pan.pl/images/czy_mam ... rzeniu.pdf
Nie mam jeszcze nawet 30-tki. Co może być tego powodem, stres ?
Wujek duckduckgo
U Ciebie obstawiam używki
09 lipca 2021london5 pisze: Ja mam już siwe włosy, pojedyncze a jednak.
Ma 13 lat i 168cm wzrostu(wyższa od mamy) a od strony żony jej dziadek był bardzo wysoki
Tak jak jego synowie mają prawie po dwa metry
Czyli w tym wypadku bez wątpienia geny
Czyli wg tego artykułu powinnismy redukowac stres? To niech zalegalizują co trzeba
09 lipca 2021freestyle pisze: Wynika to przede wszystkim ze schorzeń i niedoborów witamin. Siwe włosy pojawiają się u osób chorujących na anemię i mających choroby autoimmunologiczne np. związane z tarczycą. Siwe włosy w młodym wieku wynikają również ze złej diety, używek i nadmierna ekspozycji włosów na działanie promieni UV.
Wujek duckduckgo
U Ciebie obstawiam używki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.