Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 3 / 0
@negativ temat stary jak świat, był to spory problem jeszcze w czasach gdy odczynniki kupowało się w stacjonarkach. Synteza została chujowo przeprowadzona i pod wpływem ciepła wytrącił się jeden ze składników, powiedziałbym że mocznik ale nie chcę pierdolić głupot. W tamtych czasach temat był jeszcze jadalny po wysuszeniu i schłodzeniu, ale tracił na mocy. Jak ci nie szkoda to wyrzuć, jak lubisz ryzyko to wysusz i zarzuć próbę uczuleniową (no i rzecz jasna zdaj relację na forum).
  • 61 / 1 / 0
@SzybkiBill juz po zawodach. Poszło w kibel. BHP ponad wszystko.
  • 23 / 5 / 0
Mam takie pytanko.. dwa razy w tygodniu zarzucam sobie malutkie dawki Dapoxetine z Viagrą.. do seksu. Jak wiadomo, Dapo to krótkodziałający lek na wychwyt zwrotny serotoniny. Czy branie tak małych dawek Dapo jakoś pogorszy wjazd 3MMC (czy dowolnych innych eforyków?). Nie chodzi mi o reakcję bezpośrednią, bo nie zamierzam mieszać. Raczeh czy stosowanie Dapo jakoś wypłukuje mnie z sero i potem 3MMC może słabo zadziałać?
  • 39 / 6 / 0
Można to palic z meth pipe?
  • 1 / / 0
Da radę rozpuścić w alko lub wodzie i trzymać z tydzień/dwa? Nie stanie się nic?
  • 932 / 169 / 0
Witajcie!
3 mmc jadłem jakieś 4 lata temu. Nastąpiła delegalizacja i pojadło się jakieś 4 cmc i inne. Jakieś dwa lata temu nic donosowo, aby się trafiła parę razy piksa z MDMA. Niedługo będę testował znowu 3 mmc i walić takie dawki jak kiedyś czy jednak zacząć od mniejszych prawie jak świeżak? dodam że dawki pamiętam, bo robione wszystko z wagi. Zacząć od 200 mg oral i donosowo 100 mg czy dać te 300 mg oral na początek? ostatnia akcja była w kwietniu z MDMA.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4968 / 871 / 0
Wal 200mg oral+ 100mg sniff.
  • 932 / 169 / 0
26 lipca 2021monciak pisze:
Da radę rozpuścić w alko lub wodzie i trzymać z tydzień/dwa? Nie stanie się nic?
Ja parę lat temu rozpuściłem w wodzie temat i zostawiłem na jakaś dobę. Klepalo troszkę słabiej jak dzień wcześniej, ale to raczej przez tolerancję, która mi się wyrobiła :D no ale tutaj dwa tygodnie to cięzko mi powiedzieć. W ogóle po co chcesz to rozpuścić w wodzie i trzymać tyle dni?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3 / / 0
Siema, rodzice robią mi testy na metamfetaminę i MDMA w laboratorium, multitesty i testy na benzo (wszystkie z moczu)
jeśli wezmę 3mmc to może coś wyjść czy będę czysta? I jak długo to się utrzymuje w moczu?
  • 1042 / 150 / 0
3mmc potrafi wyjść w testach jako MDMA lub metamfetamina, które można wykryć maksymalnie do paru dni po aplikacji. Benzo kumuluje się organizmie, może po jednej dawce wychodzić przez kilka dni.

https://www.mp.pl/pytania/pediatria/cha ... .QA.15.6.2.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.