16 czerwca 2021deni pisze: Jest tutaj jakiś znawca receptorowy (@Sttetart ?), który mógłby mi powiedzieć czy na tianeptynie można sobie raz na 3-4 dni zarzucić 70mg s-ketaminy podzielone na 2x35mg w celach antydepresyjno-leczniczych? Przed tianeptyną wrzucałem sobie właśnie takie dawki, i robiłem sobie sesję z muzyczką typu ketamine depression treatment, podziałało zajebiście bo myśli samobójczych brak, depresji raczej też, raczej został tylko wkurw poodstawieny po alprze, ale raczej z czasem dojdę do homeostazy z tą moją nieszczęsną GABĄ, i wkurw minie. Dawki tianeptyny to 12,5-12,5-0, na wieczór dorzucę 12,5 gdzieś za tydzień jak się zacznie rozkręcać, i tak już zostawię. Proszę o info, bo trochę brak tych spokojnych, leczniczych ketaminowych tripów, a sobie nie chcę kuku zrobića jak się nie dowiem, to chyba trzeba będzie samemu sprawdzić
![]()
Kiedys gdzies czytałem,że tianpetyna to SNDRe, potem obalono SNDRe i opisywano SNDRi. Teraz znów zależy od dawek a w niektorych dawkach działa jako opio. Do tego trzeba sprawdzic jakie enzymy rozkladają tianeptyne a jakie ketamine, żeby sie nie okazało, ze którys z lekow inhibituje enzym CYP itd.
ogólnie gra nie warta świeczki.
Choć jeśli ta tabelka jest prawdziwa:
https://go.drugbank.com/drugs/DB09289
Cyt:
The risk or severity of adverse effects can be increased when Ketamine is combined with Tianeptine.
I faktycznie tianeptyna to agonizm 5ht1 i sndri to nie mieszałbym.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
16 czerwca 2021deni pisze: Jest tutaj jakiś znawca receptorowy (@Sttetart ?), który mógłby mi powiedzieć czy na tianeptynie można sobie raz na 3-4 dni zarzucić 70mg s-ketaminy podzielone na 2x35mg w celach antydepresyjno-leczniczych? Przed tianeptyną wrzucałem sobie właśnie takie dawki, i robiłem sobie sesję z muzyczką typu ketamine depression treatment, podziałało zajebiście bo myśli samobójczych brak, depresji raczej też, raczej został tylko wkurw poodstawieny po alprze, ale raczej z czasem dojdę do homeostazy z tą moją nieszczęsną GABĄ, i wkurw minie. Dawki tianeptyny to 12,5-12,5-0, na wieczór dorzucę 12,5 gdzieś za tydzień jak się zacznie rozkręcać, i tak już zostawię. Proszę o info, bo trochę brak tych spokojnych, leczniczych ketaminowych tripów, a sobie nie chcę kuku zrobića jak się nie dowiem, to chyba trzeba będzie samemu sprawdzić
![]()
keta może co najwyżej cofnąć ci tolerkę na działanie opioidowe maksymalnie do poziomu startowego. Nawet jeśli tak by się stało, to 40 mg nie jest zabójczą dawką.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Obecnie jestem na 15mg fluoksetyny + 150mg pregabaliny + 25-50mg baclofenu na dzień
W zanadrzu mam jeszcze hydroksyzyne
Czy wrzucenie wszystkich 5 z hydroksyzyna i prega da mi cokolwiek?
I czy poza zwiekszeniem stężenia w surowicy przez branie fluo cos mi grozi?
Nie wiem na ile ten ZS mi grozi ale fluoksetyna + DXM oraz fluoksetyna + tramadol nic mi nigdy nie zrobily
P.s 100mg+ tia to tam gdzie zabawa się zaczyna ale nie polecam.
Spróbuję z baclofenem + prega i zdam relacje czy działa
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.