ta odmiana nazywa się....
WYPIERDALAJ DO SZKOŁY!
sKooN pisze: WYPIERDALAJ DO SZKOŁY!
dobra indyjka spod lampy np. White Widow, skunk dobrze działa nawet po jednym buchu z lufki. A już na pewno na ososbę co rzadko pali np na mnie.
I w ten sposób widziałem różnicę w mocy od tego kupowanego na mieście a swoim.
A czy odmiany indica uprawiane outdoor w polskich warunkach mogą osiągać taką moc, Mi nie udało się wyhodować takich mocnych topów outdoor.
A,propos wypowiedzi sKooN, forum ma założenia informacyjne i służy do wymiany wiadomości i poglądów a nie chwalenia się ile to się już w życiu staffu wypaliło.
lupulin pisze: A,propos wypowiedzi sKooN, forum ma założenia informacyjne i służy do wymiany wiadomości i poglądów a nie chwalenia się ile to się już w życiu staffu wypaliło.
Z tego co ja wiem to w naszych rodzimych warunkach na dwroze ceizko by było uzyskac cos konkretnego, nawet jak w domu chodujesz to nie bedzie to jakis mega kozacki zbior bo brakuje swiatla\slonca.
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj
WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.