22 września 2020Starblind75 pisze: 2 września zmarł hyperrealowicz/czystalza
20 listopada 2020Ankaaa pisze: nie zyje SpeedHero81 †
09 grudnia 2020STR88 pisze: Dresiwo nie żyje
16 maja 2021Lukasiho pisze: Witam, 25.04 zmarł mój wieloletni przyjaciel, jego ostatnie konto to adamshinio.
19 maja 2021Caputmortuum1 pisze: Przedwczoraj doszła wiadomość o śmierci mniemanologa.
24 kwietnia 2021ptrfree pisze: 15-go kwietnia zmarł @thcmenel
09 kwietnia 2021Sowa17 pisze: Około miesiąca temu odszedł Maks przez umyślne przedawkowanie opiatów
Niestety nie znam jego nicku, możliwe że ktoś o tym napisał i nie ogarnąłem ale raczej nie.
21 kwietnia 2021strunasciegnista pisze: 19.04.2021 roku, w wieku 23 lat, zmarł mój wieloletni przyjaciel @Vilans90. Przedawkował hel.
14 czerwca 2021STR88 pisze: 5 kwietnia zmarł eth0.
aired pisze:blablab nie żyje
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.