Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jaka jest jakość tego snu jeśli chodzi o walory regeneracj? Bo nawet po 4h spaniu czuje się żywy i w miarę ogarnięty choć jest to nieco mi podejrzane.
I być może ktoś wie czemu po 4h snu na G wstaje dużo bardziej rześki i wypoczęty niż po 8-9h gdy nie mam dostępu bez tego?
29 czerwca 2021Iserin pisze: I być może ktoś wie czemu po 4h snu na G wstaje dużo bardziej rześki i wypoczęty niż po 8-9h gdy nie mam dostępu bez tego?
13 czerwca 2021DonModres pisze: Warto zaznaczyć czemu GBL daje wam takie libido. Podbija on hormon wzrostu, który w lekkiej części jest również odpowiedzialny za Wasze testosteronowe podboje. Żadne baclo nie ma wpływu na libido właśnie przez brak poruszenia hormonu wzrostu.
12 czerwca 2021D4RKJOY pisze: Pytanie. To moje pierwsze spotkanie z GBL. Ile ono trzyma? Kupiłem sobie buteleczkę 10ml i mam zamiar z żoną użyć. Pewnie pierwszy i ostatni raz bo jak widzę to wciąga :(
Więc czy jak zarzucę to na nockę to rano będę funkcjonować? To dość ważne :)
Czy GBL powinno zamarznąć w zamrażalce? Bo wyżej czytam że to jakiś test? Jak najlepiej sobie zapodać.. Widziałem na głównej wątek ale 350 stron ehh
01 lipca 202121Ch0sen37 pisze: Ile po polewce mogę bezpiecznie tramal?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.