16 maja 2021ergoSum pisze: Podbijam:Polecono mi w temacie o problemach z GABA/nadmiarem glutaminianu (topic66003.html).06 maja 2018Agitita pisze: Wiecie może na czym polega to jego uwrażliwianie receptorów GABA? Podobno taki jest jeden z jego mechanizmów działania... Na logikę powinno to powodować zwiększenie lęków, odwrotny efekt co benzo, ale w rezultacie pozwolić na szybszy powrót odpowiedniej wrażliwości tych receptorów... Co sądzicie? Ktoś testował?
Generalnie szukam sposobów na problemy które rozpoczęły się po odstawieniu baclofenu 3 lata temu (tak 3 lata) i po których doświadczyłem zmianę profilu działania wielu substancji, w tym leków, które to sugerowano mi, że mogą mieć związek z rozregulowanym okładem GABA/glutaminianem.
Topiramat coś może pomóc na to?
Robisz dobrze nie jedząc dużo nie sztuka nawrzucać w siebie pół lodówki kiedy w w większości to śmieci.
wrzucaj w siebie minerały ! sód.potas,wapno,magnez
najlepsza receptura to - Len z makiem do tego rodzynki i łyżeczka miodu 1/8 łyżeczki soli sodowo/potasowej do kupienia w kauflandzie (10zł) kilo!.
Będziesz trzymać wagę i wyglądać jak zdrowa, młoda dorodna jałówka XD, przepraszam jestem z wsi a zwykle len je bydło i wygląda bardzo dobrze, sprawdź. HA
It's not going to be fun.
16 maja 2021ergoSum pisze: Polecono mi w temacie o problemach z GABA/nadmiarem glutaminianu (topic66003.html).
Generalnie szukam sposobów na problemy które rozpoczęły się po odstawieniu baclofenu 3 lata temu (tak 3 lata) i po których doświadczyłem zmianę profilu działania wielu substancji, w tym leków, które to sugerowano mi, że mogą mieć związek z rozregulowanym okładem GABA/glutaminianem.
Topiramat coś może pomóc na to?
Jednak jak wynika z postów wcześniejszych i późniejszych to może delikatnie pomóc kosztem wielu szkód, więc wg mnie nie warto.
\\ tak, wiem że to stary post
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.