Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 654 / 0
No mnie też się ostatnio chyba pytał czy rzuciłem opiaty. Czy inaczej napisał chyba "jak tam wychodzenie" . Kiedy żadnego nie było i mu nie odpisałem. I już nigdy nie odpiszę troche szkoda ;/
  • 0 / 1 / 0
@ejFinn nie żyje. Tym razem chyba na serio. Ponoć odbył się już pogrzeb, ma ktoś jakieś sprawdzone info?
  • 604 / 115 / 0
28 maja 2021bepka pisze:
@ejFinn nie żyje. Tym razem chyba na serio. Ponoć odbył się już pogrzeb, ma ktoś jakieś sprawdzone info?
Jakieś źródło? Ten gość fejkował swoje akty zgonu (ponoć żeby nahapać się hajsem za wieniec) dlatego in memoriam nic nie znaczy...
  • 6 / 3 / 0
Ponoc tym razem naprawde. Widzialam zdjecia grobu, mam adres, gdzie dokladnie lezy (osobiscie nie sprawdze w najblizszym czasie, bo mnie nie ma w kraju), jego mama ustawila czarna wstazke na profilowe, pod ktora posypaly sie kondolencje. Jak napisalam mu smsa, to odbil sie niedostarczony. No i nie ma zadnej tajemniczej “przyjaciolki”, ktora jak ostatnio by rozkrecala dyskusje na jego temat na pewnej grupce. Tym razem to wyglada legitnie.
  • 1195 / 223 / 32
02 czerwca 2021lo1337a pisze:
Tym razem to wyglada legitnie.
Nie mogłem się nie uśmiechnąć %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2003 / 121 / 0
02 czerwca 2021lo1337a pisze:
Ponoc tym razem naprawde.(...). Tym razem to wyglada legitnie.
No skoro można zrobić próbę ślubu to czemu nie pogrzebu?

Nie wiemy tylko, czy wyszło tak chujowo, że aż się odmeldował, czy tak dobrze, że stwierdził „chuj, idziemy w to” %-D
  • 3613 / 595 / 1
Kurwa, czego to ludzie nie wymyśla... Za dużo filmów. Bądźcie dorośli. Kto umarł,ten nie żyje.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1878 / 196 / 0
Jak mówi klasyk, ja jeszcze nigdy nie umarłem. Ale szkoda typka, kojarzę go, czasami ciekawe i fajne posty pisał. Jednak za bardzo ukochał sobie opio

Wy też się zastanawiacie, co by o was mówili, gdybyście odjebali kitę? %-D

Może wątek taki zrobić? xD

"Gdybyś odjebał kitę - Oceniamy użytkowników"
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1223 / 487 / 0
Chyba niektórzy właśnie w tym celu pozorowali swój zgon, chcieli zobaczyć czy będzie pochlipywanie czy eksplozja radości %-D
  • 1195 / 223 / 32
09 czerwca 2021LiquidStranger pisze:

Wy też się zastanawiacie, co by o was mówili, gdybyście odjebali kitę? %-D

Może wątek taki zrobić? xD

"Gdybyś odjebał kitę - Oceniamy użytkowników"
Zawsze będzie podejrzenie o brak szczerości, a to o nią chodzi tym, którzy śmierć swoją pozorują (jeśli przyczyną oczywiście jest chęć zobaczenia reakcji innych).
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.