07 czerwca 2021Swietlik98 pisze: Jak jest z recką, idzie to normalnie dostać np. poprzez stronę e-recepty ?
Po 1 tyg było faktycznie nawet lepiej, bo tak samo mocno tylko, że bez nudności i rzygania.
Sprawdzę może mniejsze dawki typu 50 mg. 80 to jednak trochę za grubo może 50 wystarczy. Poza tym zastanawia się, czy to nie koliduje z antydepami (np. nie pieprzy mi terapii 150mg wenlafaksyny).
Dużo gorzej się pregabalinę odstawia, o benzo nawet nie wspomnę.
Np. kark po takim 2-letnim pandemicznym ciągu po 16h dziennie przed kompem?
07 czerwca 2021blokowiska666 pisze: Nudności, nawet jak jest ok, mogą się pojawić od niktotyny, ja teraz na 75mg lecę już kilka dni i wystarczy mi pół szluga zajarać, pojawia się takie śmieszne uczucie w ciele na kilka minut, jak zapalę więcej to przez kilka minut mnie może mdlić albo na sranie ciśnie.
Dziś sobie z rana wrzuciłem 50 mg zamiast pregabaliny. Wczoraj też nie wziąłem pregi, jeszcze jutro może się uda odpuścić. Planuję obniżać tolerancję z 300 mg, akurat mam trochę baklo jeszcze to się przyda. Po 80 było grubo tak 9/10 ciekawe czy coś dobrze klepnie po 50 czy to jest albo klepnie albo nie klepnie
A za dnia baklo dawki to tak max 75-100mg rozłożone przez cały dzień.
Ale proszę nie mixujcie tego za dnia bo zaraz się okaże że to co napisałem to zaraz ktoś zacznie mixować, lepiej nie a jeśli już to w naprawdę mikro dawkach !!!
Trzeba na nie uważać ostatnio po baklo z pregabą, z ziomkiem jaraliśmy
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.