Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
30 października 2020mastermind95 pisze: Bardzo dziwnie działa na mnie ta substancja. Wziąłem przed treningiem na siłowni i o ile sam trening wypadł bardzo dobrze to nieco później zacząłem odczuwać nerwowość i niepokój. Chciałem tylko tego żeby to zeszło. Ze względu na skutki uboczne nie polecam.
Dlatego ja wybieram jednak delikatne majstrowanie aminokwasami i np kreatyną ;)
09 września 2020duch33 pisze: U mnie zaburza. Po 4h zjazd i odciecie energii, po kolejnych kilku bezsennosc.
Łączyłem z Adrafinilem. Imho warto, bo ta "dziura" nie byla taka odczuwalna.
Tj dużo potasu, wapnia i pozywienia wysokoenergetycznego no i cos co faktycznie zadziała serotoninowo-GABAergicznie a nie samo GABA.
No i melatonina ofcourse.
Ja za czasów świetnośći brałem i DMAA,AMP Citrate i DMBA. Działanie jak na tamte czasy spoko. Grupa substancji ta sama co DMHA wada - przy każdej z tych substancji strasznie rosła tolerka. Prktycznie z uzycia na użycie było coraz gorzej.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Brałem ten shit w 2 różnych suplach.
Działanie:
- mocne pobudzenie, rozdrażnienie
- kołatanie serca
- brak apetytu
- zjazd okrutny, czujesz się jak gówno jak ci zejdzie
21 kwietnia 2021HolosFraktal pisze: DMHA - nie polecam.
Brałem ten shit w 2 różnych suplach.
Działanie:
- mocne pobudzenie, rozdrażnienie
- kołatanie serca
- brak apetytu
- zjazd okrutny, czujesz się jak gówno jak ci zejdzie
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.