Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
21 maja 2021kurczakswiezy pisze: Czy przy stosowaniu którejś z benzodiazepin, odczuwaliście realny wzrost wydolności organizmu? Nie pytam o chęć wykonywania czynności, spokój, łatwość w kontaktach społecznych.
Część opioidów podbija naszą tolerancję na wysiłek i przemierzane kilometry, natomiast w połączeniu z benzo, bywało mi z tym gorzej, niż na czysto. Niczym wrak.
Znajdę jakieś apteczne cukieraski, co do których nie będzie tego osłabienia mięśni, spadku siły, dołka fizycznego?
Nie mylić z chęcią do działania, bo ta - początkowo, jest większa.
* - dotychczas
Pewnie chce trafić na dobry lek dla ciebie + terapia.
A co tam dla takiego psychiatry, u mnie (no 30km) od mojego miasta był (bo już zmarł) psychiatra który wypisywał około 4-5 paczek klonów, nie było nawet gadki. I co pewnie multum ludzi teraz są w większym gnoju.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
BTW I czy branie codziennie 0.25 klonazepamu do wzrostu tolerancji i wtedy bezbolesne odstawienie ma sens? Bo z takiej dawki zejdzie się pewnie lajtowo.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.