Dobra przez te pisanie o detoksie domowym nie chce mi już sprawdzać tej biodostępności - wierze na słowo. Trzeba ogarnąć, bo słyszałem, że alpra i klon się chowają.
Pozdro
---------------------------------------------------
@szufladziarz
Jest już w aptekach od miesiąca jakiegos
Zalatwilem pake sto tab za 138zl i powiem ze robie 3tab po 15 mg i 120oxy i tak mi tolerke skończyła ze nawet wjazdu nie czuje za bardzo ale chyba to przez klonazepam ktorego zjadlem z 3op przez 3tyg
Scalono posty użytkownika. - {owerfull}
Chce spróbować dormicum ale 15mg nic na mnie nie podziałało. Jak myślicie 30mg coś da?
Jeśli 15mg nie działa hmm ile dni bierzesz ? Jesli kilka nocy z rzędu 15mg nie pomaga zasnąć spróbuj 15mg i pół tabletki 15mg by odrazucnie przejść na 30mg tylko 22,5mg rozumiesz o co mi chodzi ? To taka moja myśl jak ja bym zrobił ale proszę nie traktuj tego jak porade lekarza itp .. nie wrzucaj odrazu 2x15mg .
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Bralam przez 3 dni. Tyle działały. I przestaly jak wiekszosc lekow, które próbowałam
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Mnie kładzie, pomimo upływu lat. I wiem, że to bagno, ale nic z tym nie mogę zrobić. Inaczej bym nie spał wcale, na żadnych benzo, bo mnie spidują/euforyzują ku dużej aktywności.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.