Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Co innego medyczna: RED no. 2 . Rozluźnia, ma się gadanego i działa przeciwbólowo - po vapo.
Strasznie droga.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
22 kwietnia 2021RIPosta pisze: CBD, to jakaś fikcja. Brałem przeciwbólowo 50% CDB i nic. Zero jakiejkolwiek reakcji.
Co innego medyczna: RED no. 2 . Rozluźnia, ma się gadanego i działa przeciwbólowo - po vapo.
Strasznie droga.
Zaś co do manganizmu.
Zielona Herbata / Kurkuma / odstawienie dragów ( w tym alko i nikotyny ...starać się też odstawiać kofeinę ). I w UJ ruchu/siłki...
Robi robotę. W zależności jak sie poświęcimy regeneracji a nie degradacji organizmu... efekt może nas zaskoczyć. I można żyć całkiem normalnie.
Stosowałem nawet Teaninę i Kurkuminę.
Sądzę, że Manganizm, przebiega u każdego różnorako, stąd niektóre specyfiki u jednego łagodzą kolejne jego następstwa a u drugiego niekoniecznie.
Po Kurkumie, czułem się wręcz fatalnie.
Piszesz o odstawieniu kofeiny. Herbata zielona, posiada kofeinę w postaci teiny. L Teanina, jest niebiałkowym aminokwasem, który łącząc się z kofeiną, łagodzi jej działanie.
Jak to rozumieć? To jest ta kofeina, czy jej nie ma
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Nie ma co, p********y efedron, nieźle mnie sponiewierał.
Biorę teraz leki z grupy sporyszowej. Trzeba próbować agonistów dopaminy, może "coś mocniej ruszy" - pisząc słowami neurologa.
Pzdr.
Nagranie z przed kilku dni, byłem wtedy po 2km marszu i 1,5km bieganiu po lesie. Wygląda to lepiej niż na poprzednich nagraniach, noga w 90% nie ucieka mi do tego charakterystycznego dygnięcia. Chodzę na takie sesje 4-5 razy w tygodniu. Obecnie pracuję nad stawianiem stopy od pięty, póki co wyeliminowałem stawianie stopy od palców - stawiam śródstopiem, ale to jeszcze nie wygląda naturalnie.
włosy ścinam w czerwcu :)
Scalono | 909
Krótki, ale treściwy wykład o neurogenezie
https://www.ted.com/talks/sandrine_thur ... here_s_how
Ostatnio kota robiłem w sylwestra, a wcześniej dwa lata temu, więc nie wystawiam się notorycznie na działanie manganu.
Ile tego browaru wypijasz? Pisałeś kiedyś.
Ja niestety muszę rzucić i na pocztątek chyba będę pił tyle co Ty a potem zejdę niżej
Ładna pomogą na pewno ułatwia rehabilitację. Przyjemniej się ćwiczy kiedy można na słońce wyjść.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.