Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam, oby obyło się bez sensacji żołądkowych
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Zrób sobie delikatnego szejka, na przykład mały banan, kilka borówek i ulubione mleko, zblenduj całość z grzybami.
Bodyload nieunikniony, ale pomimo tego że większość poleca wrzucanie grzybów na pusty żołądek, to ja odradzam to robić właśnie ze względu na późniejsze dolegliwości, bo wcale ich nie unikniemy a tylko wzmożymy. Zawsze jem coś lekkiego na 3/4h przed i zawsze jest ok. Próbowałam na wiele sposobów i nie ma złotego środka niezależnie czy żołądek pusty, czy pełny.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Gwiazdy spadały, osiołki mówiły, objawiały się różne postaci, a dziewice zachodziły w ciążę..
Pewnie fakt, że w chrześcijaństwie pierwsze skrzypce gra alkohol wpłynął mocno na status tej używki (i innych, na niekorzyść) w naszej kulturze.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Czy da się mieć i fajny i introspekcyjny trip? Oczywiścię wolę introspekcję, ale idealnie byłoby połączenie obu
Ale i tak koniec końców grzyb zdecyduje
Myślę, że to duże, a nawet zbyt duże uproszczenie myślenia religijnoznawczego.
@sem Słuszna uwaga.
Jak wszystko dobrze pójdzie, jak łaskawie "grzyb zadecyduje", to wpierw będzie euforycznie ("fajnie"), a później, już bliżej zejścia i na samym zejściu - introspekcyjnie.
Staraj się zachować, w granicach rozsądku (tak, tu też można przedobrzyć), spokój i dobrze się przygotuj. A po tej podróży już nic nigdy nie będzie takie samo.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?