18 września 2014Coleman pisze: Witajcie, mam pytanie... Mam o pół roku przeterminowany fluanxol. Lek przez cały ten czas leżał w barku. Czy mogę bez przeszkód go brać czy wiąże się z tym jakieś ryzyko dla zdrowia? ....
--------------------------------------------------------
Czasem są też kosze na leki w przychodniach - widziwlem taki u mnie w miescie w poradni zdrowia psychicznego gdzie pracuja psychiatrzy. Ale przeciez nie bede grzebal w koszu przy ludziach bo obciach:) Czasem moga byc i dobre leki / nie przeterminowane - poprostu ktos wyrzuca bo mu lek nie podpasował.
Scalono. taurinnn
Mam sevredol 20mg 3tabl przeterminowany o 2 lata. Zarzucać???
PILNEE
23 kwietnia 2021kreezy pisze: Hejka.
Mam sevredol 20mg 3tabl przeterminowany o 2 lata. Zarzucać???
PILNEE
Mam pół roku przeterminowany wellbutrin xr (czekał na swoją kolej w szafce i się nie doczekał). Łykać to jeszcze czy już raczej sobie darować? Bo z tego co czytałem to różne substancje mogą się różnie przeterminowywać. Jeśli bupropion po terminie ma po prostu słabiej działać to łykne na próbe ale jeśli ma konwertować w coś szkodliwego to fajnie byłoby wiedzieć xD
Ma ktoś pojęcie? A może ktoś łykał po terminie?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.