Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Opisane przez Ciebie zjawisko na pewno występuje u części pacjentów, ale raczej nie u osób udzielających się na tym forum, a już z całą pewnością nie u @Arabella841
Zresztą fakt, że jakiś lek nie wykazuje u Ciebie, czy nawet u 10 innych osób danego działania, nie oznacza, że u nikogo go nie wykaże.
11 maja 2021Pathfinder pisze: Sprawdziłem ją również w warunkach ekstremalnego stresu antycypacyjnego - przed ważnym wyjściem . Dawka jakieś 450 bez wyrobionej tolerancji na wyższe dawki. I nie dała rady, a skutki uboczne przeważały nad leczniczymi.
11 maja 2021Pathfinder pisze: Rację więc ma amerykański regulator - do leczenia lęku uogólnionego (czyli napięcia wewnętrznego) tak, ale na fobię społeczną czy lęk napadowy NIE.
A jeśli chodzi o lęk napadowy, to chyba nie było nikogo, kto by twierdził, że pregaba sobie z nim da radę.
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Co do drugiej części, nikt nie jest nieomylny i niewykluczone, że nastąpi zmiana rekomendacji. Dla mnie wzrost tolerancji na działanie anksjolityczne pregabaliny jest rzeczą oczywistą.
@zolpi mam przepisane 3x150, ale zazwyczaj biorę tylko 2x dziennie, słoneczko - rano i wieczorem. Tę trzecią dawkę w środku dnia wrzucam tylko kiedy czuję szczególną potrzebę.
Co do benzo - mam alprę, ale w ciągu ostatnich tygodni albo i miesięcy prawie w ogóle jej nie brałam. Jedynie jak miałam maraton rozmów kwalifikacyjnych to kilka razy się wspomogłam
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.