07 maja 2021zolpi pisze: Szczotkowałam do tej pory zielonym elmexem i płynem elmex płukałam. Dzisiaj kupiłam sobie tę pastę Biorepair. Niestety już mam przebarwienia, jednego pękniętego zęba, ale lecę w poniedziałek do Pani stomatolog.
Na wizytę przygotowałam się strzałem z morfiny i oksykodonu + ok. 10mg klona - było pięknie. Właściwie nie czułam nic, zrobiła mi porządnie plomby i stwierdziła, że oprócz wizyty na usuwanie ósemek wszystkie zęby na obecną chwilę mam zdrowe.
Zapomniałam tylko zapytać jakiej najlepiej pasty używać, ale trzymam się tego co w tutorialu zębowym na 1 str. - odstawiłam fluor i myję pastą Biorepair.
Dajcie znać, jak u Was na obecną chwilę trwa ratowanie zębów po ćpanku.
07 maja 2021zolpi pisze: Od pół roku myję zęby po każdym posiłku, a jak nie chce mi się jeść to i tak myję 3/4 razy dziennie. Jak dotykam językiem jedynek dolnych i górnych to czuję lekki ból. Zawsze na skręcie opio nakurwiały mnie zęby. Jednak o zęby trzeba bardzo dbać w czasie ciągów.
Jaką szczoteczkę elektryczną polecacie?
Też mam mocną rękę i nakurwiam te zęby mocno, muszę kupić bardziej miękką szczoteczkę.
@ema112 "kurwa, mnie ostatnio pobolewaja zeby. niby tylko biore w zyle czasem" Mnie zęby bolą praktycznie zawsze kiedy mam choćby odrobinę za mało opio w sobie. Sam dotyk jedynek językiem powoduje ból.
A no i mam odwapnione zęby...
10 maja 2021zolpi pisze: @Clon8888 Właśnie, że fluor stosowany zbyt długo szkodzi zębom. Dlatego szczotkuję teraz pastą bez fluoru.
Ja tez bylem ostatnio u dentysty udalo mi sie uratowac dziurawego zeba.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.