Działanie będzie bardziej w głowie, niż w ciele, ale będzie na pewno.
Szkoda, że nie potrzymałeś jeszcze min. tygodnia, to by lepiej spuchły topy i się oszroniły. Nie musiałeś walczyć z niepogodą, pleśnią, czy ścinać w niepewności, czy ktoś nie zajebie krzaków.
Te co scialem wczesniej dziala bardzo fajnie, przyjemnie (wiem nie zrobilem dobrego curingu itp, ale zrobie z reszta. Chociaz mimio wszystko tragedii nie ma :) ) za pare dni wrzuce reszte jak wyglada :)
Mam teraz 31 dzień. Używałem nawozów organicznych i nie mogę okiełznać tej bestii ;//
Chciałbym, żeby mi to zaczęło wychodzić estetycznie a na razie 3 raz z rzędu przyciąłem szczyt po 1 pięterku czy może 2 nie pamietam i daje jej wolną rękę, ale nie rozumiem dlaczego sie tak wyciagą ( bo na moje tak to wyglada ). Znów WW automat (chce dojść do "perfekcji" z jednym rodzajem nawet jak to ma potrwac długo).
Zdjęcia z wczoraj bodajże, ale przez noc to prawie do lampy doszła :v
https://ibb.co/6WdpQPY
https://ibb.co/60TYSwp
https://ibb.co/wpFGFR6
https://ibb.co/tHm0nsn
Zostaw w spokoju.
Czy dobrze zrozumiałem, że 3 razy z rzędu zrobiłeś topping automatowi???
sparafrazuję więc; czy box nie jest za mały? jest on docelowy? Czy masz zamiar przekładać?
01 lipca 2021jezus_chytrus pisze: Jak dla mnie wygląda bardzo OK. Ponaginałbym jej gałązki, ale chyba nie masz tam miejsca.
Zostaw w spokoju.
Czy dobrze zrozumiałem, że 3 razy z rzędu zrobiłeś topping automatowi???
Tak box jest docelowy. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to po prostu za dużo ziemi w doniczce może dlatego taki gigant sie robi :P
Też interesowałem się tematem i większość opinii jest jednak na nie. Czy skutek był pozytywny tego nie możesz powiedzieć na 100%, bo nie wiesz, ile plonu wyszłoby bez ciachania.
Co to znaczy, że jest dużo ziemi w doniczce? Powinno być tyle, ile doniczka mieści - żadnego upychania i ubijania. Ziemia musi być luźna. Chyba, że masz na myśli sam rozmiar doniczki, ale jak dasz 50 L, to nie wyrośnie auto gigant.
01 lipca 2021Meedixo pisze: Tak box jest docelowy. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to po prostu za dużo ziemi w doniczce może dlatego taki gigant sie robi :P
Jakie masz światło? typ, moc, barwę
Główne przyczyny 'wyciągania się':
- za mało światła, zła temperatura światła - za ciepła
- stymulatory w nawozach, np. na wzrost korzeni
- deficyt P
- genetyka
- konkurencja o światło pomiędzy roślinami, a także poszczególnymi shootami jednej rośliny.
Pędy nie są za gęsto? Jak nie będą miały światła to za dużo z nich nie będzie. Na konkurencji wszystkie stracą. Rozważ przerzedzenie shootów, ew. defloracje starych liści. Nie wiem, czy nie przestrzelisz boxa. Ile im zostało do góry? Ile czasu z deklarowanego przez breedera? Jak lampa mocno grzeje odlicz z 10-20cm od niej, bo jest to przestrzeń nie do zagospodarowania.
Trenować można, ale LST - to minimalny stres w porównaniu do cięć.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.