Piszę do Was z nietypową sprawą. Zawaliłem, krótko mówiąc. Posiadam growbox 180x60x60, stwierdziłem, że marzy mi się Purple Haze. No to zadziałałem, aczkolwiek po dwóch miesiącach, zdałem sobie sprawę, że to nie automat... Nie można wklejać linków, ale chętnie pokażę na pv, czy może zrzutem ekranu? Co zasiałem.
Problem jest następujący. Roślina już wyrosła poza lampę. Nie mogę jej dać bardziej do góry, co mam zrobić w takiej sytuacji? Proszę, pomóżcie, szkoda mi jej wyrzucać tylko dlatego, bo jest za duża na boxa. To przecież nielada ironia! :D
Ewentualnie możesz ją walić na parapet czy outa zależy od strefy klimatycznej może dojdzie i coś zbierzesz
...czy na parapet i ją przysłaniać na 12h by już weszła w stan kwitnienia
Albo ją potnij na kilka części i zrób klony
Ogólnie możliwości wiele.
A może po prostu zmontuj drugiego większego boxa.
albo tak jak wyzej ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.