Najlepiej odważyć sobie ilość i łyknąć w bombce, czyli nasypać do cienkiej chusteczki i złożyć ją tak żeby nic nie wypadło.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
To były jakieś kryształy. Nic więcej ci nikt nie może powiedzieć bez testów.
Podziel się posiłkiem, chamie
13 kwietnia 2021RadosnaNess pisze: Hej, dostałam ostatnio kryształki bardzo brązowe z takim puder jakby, wcześniej jak brałam dostałam białe i był po nich speed, po tych brązowych czułam się nieziemsko i mogłam rozmawiac 5h. Ktoś wie co to mogłobyć?
Btw. Ostatnio zarzuciłem sobie szarego faraona, który niby powinien mieć ok 280mg. Podzieliłem na pół i po 2h godzinach zjadlem druga połówkę.. Efekt taki, że zacząłem widzieć podwójnie
W MDMA fajne jest to, że praktycznie za każdym razem mam inny efekt. Ten ostatni rozłożył mnie na kanapie. Było mega :) z żonka można było się też poprzytulać.
Teraz zamówiłem sobie 2cb i będzie to mój pierwszy kontakt z tym. Planuję zarzucić pp tym jak MDMA zacznie schodzić.. Dobry pomysł?
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Niewykluczone , ze jak pojmiesz uniwersalnosc 2CB to nie bedziesz potrzebowal laczyc z
Zawsze jednak traktowałem zażywanie emy w klubach/na imprezach za marnotrawstwo. To nie tak, ze krytykuję ludzi, którzy tak właśnie robią - z tego co wiem, większość emki zażywana jest właśnie w takich okolicznościach. Dla mnie jednak pełny potencjał emki ujawnia się w "sesji" z bliskim kumplem, kobietą, lub nawet samemu - ale ta ostatnia opcja zarezerwowana jest dla introwertyków
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.