Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 372 / 9 / 0
Irygacja zatok działa świetnie kupisz w aptece taką butelkę i proszek . Końcówke butelki wkładasz do nosa i roztwór wylatują drugą stroną. Zawsze to robię po imprezie wypłukuje wszystkie paskudztwa

Takie coś : https://www.doz.pl/apteka/p120818-Iriga ... __irygator_
  • 2 / / 0
:psycho: Ja biorę plastikową butelkę np po Kubusiu nalewam wody temperatury w przybliżeniu do temperatury mojego ciała wsypuje łyżkę soli fizjologicznej (moze też być zwykła kuchenna) wkladam początek butelki do prawej dziurki i głowę przechylam w lewy bok i wprowadzam roztwor do nosa tak by wyleciał przez drugą dziurkę i później to samo lewa dziurka a głowa na prawy bok, wylatują wszystkie syfy
  • 4 / / 0
Płyn do płukania zatok Irigasin w aptece polecam!
Uwaga! Użytkownik pumpernikiel2000 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Irigasin jest git, tylko żeby go używać trzeba mieć troche drożny nos w obu dziurkach :D Bo jak masz zablokowaną chociaż jedną, to albo ci ten roztwór pójdzie do gardła albo uszami, lipa :/ Obawiam się, że na rozj*bane zatoki nie ma sposobu, co najwyżej czas.
  • 121 / 5 / 0
A nie lepiej po prostu udać się do larygologa jeśli problem nie ustaje po 2 tygodniach albo miesiącu?
  • 2 / 1 / 0
Żeby wyczyścić zatoki to trzeba co najmnie nie brać z pół roku. Odstawienie na miesiąc czy dwa nic nie daje.
  • 2 / / 0
Wiadomo, że nic nie pomoże lepiej niż przerwa. Ale ja stosuje sposób z butelką po Kubusiu i mi znacznie pomaga. Nie wyobrażam sobie kilkudniowej zabawy bez tego.
  • 1993 / 490 / 0
Irigasin jest bardzo dobry. Chociaż biorę MPH oralnie, to i tak mam wysuszoną śluzówkę. Izotoniczny roztwór bardzo dobrze ją nawilża. W celu nawilżenia śluzówki należy dać jedną saszetkę soli zamiast dwóch przy robieniu roztworu.
  • 2 / / 0
Ja natomiast mam taką przypadłość, że podczas wciągania prawą dziurką od razu leci mi na gardło powodując odruch wymiotny. Nie do wytrzymania. Lewa dziurka jeszcze w miarę działa. Wiadomo, że najlepsza byłaby przerwa, ale akurat jestem w ciągu wiec nie za bardzo. Ma ktoś może podobnie?
  • 610 / 133 / 0
05 kwietnia 2021osa2007 pisze:
Żeby wyczyścić zatoki to trzeba co najmnie nie brać z pół roku. Odstawienie na miesiąc czy dwa nic nie daje.
Mówisz do ćpuna, żeby odstawił ćpanie i udał się do lekarza? hahaha dobre :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.