Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie odnośnie obróbki termicznej wysuszonej masy. Czy jest jakiś próg temperatury, której lepiej nie przekraczać, np. przy pieczeniu ciasta/ciastek, itp. bo może to zepsuć grzyby??
scalono - delicsajko
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Słuchałem nagrzybiony kiedyś tej wersji
https://youtu.be/iXnKxRvX3Z4 stricte z Wieśka Trójki i był to istny rozpierdol , w pozytywnym słowa tego znaczeniu
Nie ma sensu żarcie psychodelików przy takiej obstawie lękowej. Nic nie poczujecie.
07 kwietnia 2021Detronizator2 pisze: Ja biorę escitalopram 10, sulpiryd 100 i piracetam 1600, a moja dziewczyna wenlaflaksyne 300 i lit 750, czy grzyby mają sens? czy może wystąpi taki sam efekt jak z 2cb i leki zniwelują działanie grzybów?
scalono - delicsajko
Nie mają sensu. W ogóle to zastanawiam się czy ssri jakoś na długo po odstawieniu nie daje zmian w receptorach HT2A. 2 tygodnie po odstawieniu escitalopramu pierwszy raz jadłem grzyby w dawce 1.25g i nie poczułem zupełnie nic a ostatnio już prawie dwa lata po odstawieniu tego leku podobna dawka co prawda połączona z
Piszę ten post już 3 raz,bo za każdym razem trafiałem w zły dział więc postaram się to napisać w miare sensownie jeszcze raz.
Wszystko w skrócie,najważniejsze informacje:
3tyg temu zjadłem 2g goldenów
Tabletki na ból głowy nie pomagały,dotlenienie mózgu też nie (wyjście na powietrze),próbowałem też oprzeć nogi w górze żeby krew lepiej do mnie spływała.mj palę naprawde okazyjnie raz na miesiąc albo rzadziej,nigdy wczesniej się takie akcje nie przytrafiały.
Postanowiłem sobie zrobić przerwe od wszystkiego do momentu aż wyjaśnie jakoś tą bolesną fazę.
Czy ktoś miał podobne sytuacje? Jest jakiś sposób na uniknięcie tego syfu?
Szczegółowy opis wibracji: Przechodzące przez ciało wibracje,jakbym był podpięty do prądu/wysyłana fala bólu spod oka,która leci przez całe moje ciało/uczucie odrętwienia i jednoczesne wibracje.
Z góry dzięki za pomoc!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.