12 marca 2021Swietlik98 pisze: przecież zerowe libido to błogosławieństwo, odchodzi wiele problemów, no i kobiety tracą nad tobą przewagę i możesz z nimi rozmawiać jak równy z równym![]()
Polecam lek androcur do tego jakiś neuroleptyk typu clopixol lub haloperidol
12 marca 2021Swietlik98 pisze: przecież zerowe libido to błogosławieństwo, odchodzi wiele problemów, no i kobiety tracą nad tobą przewagę i możesz z nimi rozmawiać jak równy z równym![]()
No ale skoro wy się trzepiecie myśląc o cipce... i każda baba, która zwróci na was uwagę to już ta jedyna i tylko z nią możecie być szczęśliwi to kurwa nie dziwcie się, że one was robią w huja i w huju mają. Ruchać... nie "kochać"... miłość to tylko w książkach. I jak jesteście romantykami to w związku wy jesteście ofiarą, którą się "rucha"... mimo, że czasem pozwala wam się wkładać huja.
i wydarza się cuda w libido...
dodaj do tego dobra dietę ( męską ) odpowiednie suple ( męskie ) po 2 tygodniach libido zajebiste...
- jak do tego dorzucisz TRENING siłowy na ciężarach albo sztuki walki GDZIE BOLI ... libido będzie nie do ogarnięcia
tej tajnej wiedzy szamańskiej nie wyczytasz w internetach i nie znajdziesz w proszkach w aptece ( poza dobrym stuffem po którym sie po prostu chce pierdolić ale chyba nie o to chodzi? )
... to tylko życie
12 marca 2021xwojax pisze:Lepiej sie tego nie da ująć. Sam mam zamiar się udać do seksuologa po leki zerujące libido12 marca 2021Swietlik98 pisze: przecież zerowe libido to błogosławieństwo, odchodzi wiele problemów, no i kobiety tracą nad tobą przewagę i możesz z nimi rozmawiać jak równy z równym![]()
Co do prolaktyny, u mnie z minimalnie zawyżonej, 2 tabletki brane po pół co 3 dni uwaliły prolaktynę do zera. Tak więc trzeba uważać z dawką.
13 marca 2021DuchPL pisze: kilka dni biegania... przynajmniej po 30 min
i wydarza się cuda w libido...
dodaj do tego dobra dietę ( męską ) odpowiednie suple ( męskie ) po 2 tygodniach libido zajebiste...
- jak do tego dorzucisz TRENING siłowy na ciężarach albo sztuki walki GDZIE BOLI ... libido będzie nie do ogarnięcia
tej tajnej wiedzy szamańskiej nie wyczytasz w internetach i nie znajdziesz w proszkach w aptece ( poza dobrym stuffem po którym sie po prostu chce pierdolić ale chyba nie o to chodzi? )
... to tylko życie
Spoiler:
- LEKI
- zła dieta
- NARKOTYKI / w tym nikotyna i alko
- kompletnie rozregulowany SEN
- bardzo duża ilość stresu
- kompletnie zerowa aktywność fizyczna / aktywność fizyczna to nie stanie za lada sklepową 8 godzin dziennie
mówimy tu o pewnej stymulacji organizmu oraz co ważne mięśni ( zwł tych które wyrzucają najwięcej teścia czyli nogi i plecy )
ELIMINUJĄC te złe czynniki a wprowadzając dobre organizm wraca do HOMEOSTAZY... chyba, że wewnątrz tli się choroba, która ewidentnie wpływa na LIBIDO... a o tym tu mowa, a to BARDZO ŁATWO JEST NAPRAWIĆ eliminując powyższe czynniki.
Ja tak robię od 1,5 roku i nic to nie daje. Twoje założenie opiera się na tym, że ta osoba ma poprawne proporcje hormonów oraz poprawne proporcje neuroprzekaźników.
Zostawiam Ci podcast, którego tematy musisz sobie koniecznie przyswoić, jeśli poważnie myślisz o libido. Diagnostykę ciała i problemów tego rodzaju wykonuje się jak każdą inną diagnostykę: wykluczasz kwestie i upewniasz się, że wykluczając kolejne kwestie nie wracasz w innych rejonach życia do starych nawyków.
Pierwszy odcinek (zalinkowany niżej) omawia dość znane już w nauce popularnej kwestie, ale z połową odcinka zaczyna się rozkręcać. Polecam też drugi odcinek, od razu Huberman daje actionable advice, które możesz zrobić:
https://www.youtube.com/watch?v=H-XfCl-HpRM
Jeśli chcesz, to możemy się umówić na konsultację audio poza forum poszukać przyczyn. Nie mam weny wiecznie pisać. Konsultacje pro bono. I tak nie mam teraz pracy i po prostu się nudzę, mam 7 lat doświadczenia jeśli chodzi o wiedzę o libido - zwiększanie, zmniejszanie, diagnostyka źródeł problemów. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie PM na forum i się zgadamy.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.