Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2210 / 1
Kojejny, co twierdzi że susta to na masę a prop to na redukcje. LOL
  • 9400 / 1837 / 2
11 marca 2021DexPL pisze:
LOL
Jakby miał dopięta dietę to by było jeden chuj a tak...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 615 / 96 / 0
Prop łatwiejszy w kontroli, jak bardziej leży mu od enana to dobrze zrobił że zamienił :korposzczur:
  • 3206 / 176 / 0
Zakładając, że coś tam kontroluje
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9400 / 1837 / 2
11 marca 2021TMq pisze:
Prop łatwiejszy w kontroli, jak bardziej leży mu od enana to dobrze zrobił że zamienił :korposzczur:
Przy dobrej misce i minimalnej obstawie lekowej - jeden chuj
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 615 / 96 / 0
Cieszę się że dla Ciebie to jeden huj :korposzczur:
  • 3206 / 176 / 0
Jakie są wg Ciebie przesłanki, na bazie których różne estry testosteronu miałyby działać inaczej?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 615 / 96 / 0
Dla mnie różnice są oczywiste Chcesz się dowiedzieć możesz mi wierzyć, jak potrzebujesz jakiś dowodów otwórz pierwszą lepszą książkę o HTZ dla mężczyzn, jeśli nadal za mało rób badania na własną rękę :korposzczur:
Pzdr
  • 3206 / 176 / 0
A dla mnie nie są, co to za różnice?
  • 615 / 96 / 0
11 marca 2021Limitbreaker pisze:
A dla mnie nie są, co to za różnice?
11 marca 2021TMq pisze:
Chcesz się dowiedzieć możesz mi wierzyć, jak potrzebujesz jakiś dowodów otwórz pierwszą lepszą książkę o HTZ dla mężczyzn, jeśli nadal za mało rób badania na własną rękę :korposzczur:
Pzdr
Płać swoim czasem i doświadczeniem albo mi zapłać tylko uprzedzam- mój czas jest cenny :korposzczur:
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.