...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam. Przeszukałem chyba całego wujka duckduckgo oraz forum i nie mogę dowiedzieć się nic co by mnie przekonalo do zakupienia syntetycznym moczu w związku z narkotestami przeprowadzanymi w laboratorium . Użytkuje trawkę już od lat a od roku pale nie MAL codziennie . Niestety straciłem prawo jazdy przez co muszę przejść badania na wompie, gdzie prawdopodobnie będę miał Przeprowadzane narkotesty. Moje pytanie jest , czy taki mocz syntetyczny przejdzie w labo? Czy może wziąć mocz od kolegi, lecz problem wtedy z temperatura tego moczu , gdyż musi on być ciepły . A w tym syntetycznym dostaje zestaw z nakładka podtrzymującą temp. 38 stopni , ide do kibelka ,chlup i oddaje do wyników .Z góry przepraszam jeśli był juz taki temat, lecz nie mogę się niczego doszukać . pozdrawiam
  • 5005 / 853 / 0
Kup mini termos i w nim trzymaj mocz kolegi. Wyciągasz z gaci i przelewasz do kubeczka. Voila. Tylko musi być w miarę świeży.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
Myślisz ż taki mocz oddany od kunpla 4-5 godzin przed badaniem , przechowywany w cieple (np. W mini termosie xd) zda egzamin?
  • 4 / / 0
A jak myślicie z tym moczem syntytycznym . Na allegro można kupić za jakieś 60zł cena dosyć przystępna jeśli na prawde miało by to przejsc przez laboratorium .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.