Dziś cały dzień oczy mam zwężone, zalewa mnie gorąco. Nie wiem dlaczego, przecież oksykodon powinien przestać działać po maks. 8 h.
Oraz mam problem z oddalaniem moczu, mimo spożywania napojów, wypicia moczopędnej kawy, a nawet wypiłem jedno piwo, żeby mnie pogoniło.
Takie same uczucie jak 1 razy po oksykodonie, jakby coś blokowało mi pompkę. Wydusiłem z siebie trochę, przerywanie bo co jakiś czas jakby jakiś mięsień mi blokował. Musiałem się nieżle skupić i rozlużnić, żeby coś poleciało.
Myślicie, że uszkodziłem sobie nerki i powinienem udać się na SOR, czy może jeszcze poczekać bo z bliżej nieznanych mi przyczyn skutki uboczne oksykodonu utrzymują się dłużej niż zazwyczaj?
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Na szczęście, więcej kryształu nie wezmę to pewne. Przydał by mi się tramal na ból krzyża, jaki lekaez mi to wypisze?
Siedziałem po 40 minut na kiblu w trybie oczekująco-wyczekującym, lekko naciskając sobie na napięty pęcherz. Aż poleciało, niewiele ale poleciało.
Powtórzyłem proces kilka razy, potem już było git.
No ale jeżeli Twój organizm reaguje w taki sposób, to znaczy że coś jest nie tak i warto się zastanowić czego Ci brakuje. Zwróć większą uwagę na regenerację, uzupełnianie elektrolitów i płynów podczas ćpania.
Poszła w świat jakaś zjebana zasada, że jak chujowo czujesz się po ćpaniu to wystarczy mieć benzo, albo coś co smyra gaba (alko, pregeba) i to pomaga :D Także już chuj, w ogóle można nie jeśc i nie pić, chuj w elektrolity. Jak się źle poczuję to wpierdolę garść tabletek na kontrę xD
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.