Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Kupiłem paczkę po rzuceniu w marcu. Palę 2-4 dziennie. Ja już tak mam. Rzucam i wracam. Na szczęście mało palę.
Tytoń, bo trzeba się trochę namęczyć przy skręcaniu. Dodatkowo trzymam to w samochodzie. Trzeba się ubrać i wyjść z domu - dodatkowy wysiłek. Szczególnie w zimie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Teraz palę LM niebieskie i zazwyczaj wrzucam do paczki aromatyzowaną wkładkę.
1.Chesterfieldy niebieskie
jak nie ma, to:
2.LD różowe (tutaj anegdotka musi wjechać)
Otóż na łódzkim Górniaku zaczepiło mnie dwóch wyjebanych speedem sebixów (dzień jak każdy inny w Łodzi)
- e mordo masz szluge?
- no kurwa mam
<częstuję ich LD różowymi>
- mordo żeby cię nie opalać to weźmiemy jednego na pół se ok?
- ok, jak wolicie
- i kurwa słuchaj, jak by ci jakiś lamus kurwa powiedział że to są pedalskie fajki to kurwa niech spierdala, jakie chcesz takie se kupujesz kurwa i niech żaden chuj ci nie powie kurwa że pedalskie, ja pierdole, każdy sobie może palić takie fajki jakie chce nie? Więc jak ktoś się przypierdoli to nawet kurwa nie zwracaj uwagi na takich lamusów, z fartem elo
:D
Spalili więc mojego LD linka na pół, po czym poszli zjarać piko.
3.Pall Malle niebieskie
Nadal jestem zdania żeby to rzucić w pizdziec. Najlepiej mi idzie niepalenie jak jestem w ketonowym cugu i mam problem z wyjściem z domu (nienawidzę jarać w pomieszczeniach). Może to jest metoda ;) ?
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.