Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 204 / 8 / 0
Podpisuję się rękoma i nogami pod tym, że baklofen sprawdza się w tej kwestii świetnie, czasami aż za mocno.
  • 23 / 5 / 0
z używek najlepsze libido mam po 3CMC, 3MMC, 4CMC.. GBL nie próbowałem jeszcze. Z tym że po tym wacel u mnie leży - chyba, że zmieszam z Phenibutem.

Ale tak zupełnie "naj naj" to jest substancja z rodziny sterydów anabolicznych - Trenbolon. Straszny syf (kosi nerki, jelita, mózg) ale power i libido po nim są takie, że Rocco Siffredi może tylko ręczniki podawać :)
  • 159 / 12 / 0
Nie masować pitolka każdego dnia.Najlepiej 1 raz w tygodniu no i super libido jest po marihuanie.1 raz w tygodniu + mj = Mega orgazm i super wytrysk.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 177 / 0
1-metamfetamina/3fea/4fma
2-fenibut
3-amfetamina
4-mj
5-afterglow DXM
6-Ilex guayusa
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 23 / 5 / 0
16 lutego 2021NiebieskiLis pisze:
1-metamfetamina/3fea/4fma
2-fenibut
3-amfetamina
4-mj
5-afterglow DXM
6-Ilex guayusa
Że dopytam... a GBL próbowałeś? Pytam bo nie widzę (nie wiem czy nie próbowałeś czy tak nisko stawiasz) Wiem, że sprawa indywidualna ale fenibut wysoko... po feni to mi się w głowie tylko kołuje :/
  • 2394 / 653 / 0
GBL - daj spokój - jest może wyższa podnieta ale seks po tym jak bys owalił pół litra czysto zwierzęcy i zamroczony banią jak dochodzisz to nie czujesz kompletnie nic. Jak już coś ma pomóc to tylko jakies euforyczno - stymulujące proszki.
  • 577 / 177 / 0
@Bekilinker
Nie ma go na liście, bo nie miałem okazji go próbować. Z opisów innych osób to pewno byłby na równi z fenibutem.
  • 977 / 221 / 0
fenibut jest zdecydowanie słabszy pod tym względem, ale na wysokie miejsca może zasługiwać. Po GBL libido potrafi być wręcz nachalne, trudne do opanowania, zwierzęce. Ze wszystkich rzeczy które brałem to miks 3MMC + GBL zamiatał wszystko i nieźle porył życie seksualne które musiałem bardzo długo naprawiać terapią.
  • 23 / 5 / 0
17 lutego 2021NiebieskiLis pisze:
@Bekilinker
Nie ma go na liście, bo nie miałem okazji go próbować. Z opisów innych osób to pewno byłby na równi z fenibutem.
A jakie ilość Phenibutu bierzesz, żeby czuć lepsze libido?
  • 577 / 177 / 0
Jak brałem to brałem od 0,5g do około 3g, przy czym po wzięciu od razu dużej dawki efekty były bardzo mizerne, tzn. samo zamulenie bez euforii. Działał o niebo lepiej jak zacząłem od co najwyżej 0,5g i co 5-6h brałem większą dawkę, czyli np. 0,5g-1,25g-1,75g w ciągu dnia. Oczywiście wszystko na pusty żołądek, czyli bez jedzenia 4h (absolutne minimum 2h) przed i 2h po dawce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.