Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Witka, jestem na 50mg kwetiapiny od 2 miesięcy i dziś chciałbym spróbować jaką małą dawkę MDMA, około 1/4 krążka, powinienem coś wiedzieć, bezpiecznie? MDMA nie biorę dla jakiejś konkretnej bomby (tym bardziej przy 1/4), ale wyłączyła mi ona ostatnio derealizację i chcę spróbować once again, coś niemiłego? Pozdrawiam
  • 9 / / 0
Siemka, lekarz przypisal mi Kventiax. Wczoraj wziąłem 1 tabletke 50mg zgodnie z poleceniami ów lekarza. Dzisiaj mam strasznie zrytą banie. Jak gadam z kimś to fest niewyraznie mowie, poza tym rozmazany wzrok i nic mi sie nie chce, nawet spać. Oczywiście mam suchość w ustach i zapominam o wszystkim po momencie. Raczej nie bede kontynuował terapii na tym leku, ale powie mi ktos kiedy te skutki uboczne miną? Strasznie mnir to wkuriwa i przeraza
  • 911 / 207 / 1
@up zależy w jakim wskazaniu i na tle jakich zażywanych leków wziąłeś kwetiapinę. Jeśli dawka nasenna, to prawdopodobnie wystarczy ci 25 mg. Jeśli masz zwiększać dawkę, to działania niepożądane, które obserwujesz teraz będą malały z czasem, nawet przy podniesieniu dawki.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 9 / / 0
@dajmon to był Kventinax tabletki o przedluzonym uwalnianiu. Jedna tabletka ma 50mg i dostalem je na noc.
  • 9 / / 0
Tak btw czy u was tez na poczatku kwetiapina wywolywala mega przykre koszmary ktorych i nie ogarnialiscie czy to prawda czy sen?
  • 924 / 138 / 0
^Takie sny są normalne. Z czasem powinieneś się przestawić na twardy sen bez koszmarów.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1223 / 487 / 0
ja po 2 latach stosowania kwetiapiny nadal mam barwne sny, może nie koszmarne ale dość surrealistyczne, czasem zabawne.
  • 1305 / 162 / 0
Ja brałem ketrel w więzieniu na noc dostałem 200mg ścinało w moment

Minus to se strasznie się tyje i puchnie a plus to że ciężko było mnie wkurwic byłem spokojny
Efekty uboczne to brak libido a w więzieniu to się przydało
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Kweta nadaje się na zjazd po 2 miesięcznym ciągu zolpidemowym? Bo nie wiem czy tu pomoże zmiana leku, czy tylko środek leczenie uzależnień jest mi w tym momencie w stanie pomóc?
  • 1223 / 487 / 0
@Matrix835 na pewno pomoże zasnąć, na pozostałe objawy odstawienia raczej nie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.