Jakieś 2 lata temu wspomniałeś aby nie przyjmować razem z kwasem walproinowym. Dlaczego ?
Często wspominałeś, że należy to stosować dłużej w nie dużych dawkach, jak długo Ty stosowałeś, lub stosujesz prl? i po jakim czasie zauważyłem ew. wzmocnienie pamięci?
Od razu zdjęła mi brain foga i podbiła kontrast kolorów.
Da się zauważyć efekt od razu bo noopept łykam 2 tyg i nic a tutaj 10mg i efekt.
Dawkujemy 5 mg 3 x w tyg przez miesiąc.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
22 stycznia 2021ledzeppelin2 pisze: Spoko substancja.
Od razu zdjęła mi brain foga i podbiła kontrast kolorów.
Da się zauważyć efekt od razu bo noopept łykam 2 tyg i nic a tutaj 10mg i efekt.
Dawkujemy 5 mg 3 x w tyg przez miesiąc.
PRL rano, GABA wieczorem?
czy jednak te cykle osobno zrobic? jesli tak to co pierwsze jesli ktos ma niskie GABA?
Pozdr
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
mógłbyś sprecyzować co mogłoby pomóc wtedy jesli chodzi o Twoje ostatnie zdanie?
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.