Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 663 / 0
@Morfix Ale bez trampka czy bez opio w ogóle ?? Bo to jednak spora różnica jest xD
  • 70 / 6 / 0
@Mordrag Bez opio wogóle. Mega mnie kusi rzeby wziąść ale się nie dam. Najgorsze ze mam jakiś tam zapas trampka i wiem ze w końcu go zażyję
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
  • 402 / 69 / 0
@hyperrealowicz/Morfix/
Jak już tyle wytrzymałeś bez to nie bierz.
Gorszej rzeczy niż człowiek na skręcie i zapas nie ma.
  • 70 / 6 / 0
Skręt po Tramalu byl u mnie dotkliwy ale juz powoli zapominam jak to było. Pokusa żeby wziąść zostanie chyba na długo
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
  • 70 / 6 / 0
I jeszcze mam ten cholerny zapas który mi się ciągle powiększa bo miałem u paru lekarzy załatwione co miesiąc recepty online.
  • 1198 / 142 / 0
Weźmiesz i tak napisz lepiej jakie pozytywy widzisz będąc na czysto w życiu pozdrawiam
  • 70 / 6 / 0
Z pozytywów to chyba to ze obojetnosc mi minęła, zorientowałem się ze w ciągu np w pracy czy z rodziną gdy ktoś gadał mi coś o swoich sprawach to miałem w to kompletnie wyjebane, chodziłem jak jakiś robot ze swoim światem w głowie, zawsze zazywalem przed praca i na noc ale im dłużej brałem tym bardziej byłem zmulony. A i wzrok odzyskałem idealny. Nie wiem czy każdy po trampku tak ma ale mnie oślepiało każde światło. Gdy w nocy mijalem się z samochodami to musiałem się zatrzymywać bo nie widziałem drogi
  • 1198 / 142 / 0
Miałem podobnie po odstawce. Również wróciła mi czysta głową, jednak rzeczywistość jest tak trudna że człowiek wraca niestety i kolejny raz próbuje skończyć, na szczęście mnie biorę takich dawek jak kiedys
  • 2392 / 663 / 0
Chłopie Tramal nie jest tego wszystkiego warty - Wyp*erdol to co masz do kibla tym bardziej że to są tanie rzeczy. Np Przy oksykodonie albo majce jak cierpię to już tak nie powiem. Po nich w dużej ilości jest tak zajebiscie że to cierpienie na skręcie jest jak najbardziej zrozumiałe i usprawiedliwione powiedział bym że jest adekwatną karą do tych pięknych chwil jakie na nich doświadczyłeś . Ale tramal ?? Skręt jest nie wiele mniejszy a bomba kompletnie nie warta tego cierpienia jakie jest na skręcie. Takie jest moje zdanie. Więc jak już ładujesz i się na to decydujesz to moim zdaniem konkretnie ( i nie chodzi tu o I.v bo ja np iv nigdy nie brałem ale o substancję ) albo się czyszcisz czego Ci szczerze życzę i wgl juz nie wracasz do zasranych opiatów.

z tym wypierdoleniem serio mówię :ręka: Ile Ci zostało ?? 2 blistry 200mg, nie wiem strzelam . Toć to jest warte z 30 złotch a to ile już jesteś czysty jest kurva bezcenne i zostanie zniszczone jak się w końcu ugniesz.
  • 1198 / 142 / 0
Nie mam zamiaru próbować mocniejszych opio bo wiem jak to się skończy. Tramal jest dla mnie zajebisty jak działa i nie ma tolerki wysokiej. Wtedy podoba mi się ta faza w połączeniu z benzo i pregabalina od niedawna. No nic Ci nie poradzę zatrzymałem się na Tramalu i nie chce większych przyjemności bo mam świadomość że się wpierdole a za dużo stracić mogę, dobrą pracę i rodzine.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.