Chciałem spróbować kodeiny ale przeczytałem że najpier trzeba wyrobić sobie receptory. Czy do ich wyrabiania wystarczy że bede jeść przez kilka dni po 75mg kodeiny? Tyle wystarczy czy trzeba 150mg?
Pozdrawiam
Cynko, chłopie....Kurwa, opanuj się, co Ty robisz.... Nie próbuj opiatów, nawet jak by Ci mieli płacić za ćpanie...
I tak spróbujesz.
Jak wszystko, z resztą.
Poszukaj. Gdziekolwiek
/
Jaki uczynny Virus :rolleyes:
Hurra, diese Welt geht unter
Ale nie jestem pewien, czy, jakże poważnie i naukowo brzmiące, "wyrabianie receptorów" to coś mające solidne podstawy, czy tylko dorabianie teorii na siłę.
Hurra, diese Welt geht unter
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.