inaczej by wychodził jakiś syndrom sztokholmski - osoby nie chcą opio, a jednak do nich lgną
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na początku dostawałem ''normalne'' dawki, aż doszedłem do układu, że DOC wypisuje mi od groma klonazepamu.
Czy uzależniliśmy się podczas zwykłego leczenia bez żadnego kombinowania z naszej strony.
Czy podczas leczenia nie będąc jeszcze uzależnionym mamy chęć przetestować jak to jest i bierzemy więcej, co w konsekwencji doprowadzając do uzależnienia.
Poza tym żaden (mam nadzieję) lekarz nie zrobił tego specjalnie A chciał nam pomóc.
No może jedynie wg mnie lekarze mają zbyt małą wiedzę na temat leków które przepisują i niemam tu na myśli tylko leków narkotycznych ale z każdej dziedziny. Mogli by mieć jakieś obowiązkowe doszkalanie co xx lat.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.