Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
Czy odczuwasz negatywne skutki palenia maihuany?
Nie, absolutnie żadnych
133
13%
Niewielkie i przechodzą po jakimś czasie od palenia
388
37%
Nie przechodzą, ale są niewielkie i mi nie przeszkadzają. Ganja daje mi więcej dobrego niż złego
135
13%
Nie przechodzą, przeszkadzają
41
4%
Tracę wątek, nie mogę się skoncentrować, nic mi sie nie chce
200
19%
Łapie doły i paranoje, mam zryty łeb, zamknijcie mnie!
141
14%

Liczba głosów: 1038

ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Nie ma ryzyka, a połączenie samo w sobie przyjemne, palenie robi się mniej zamulajace.
  • 2 / / 0
Witam to moj pierwszy post na tym forum, troche juz mam za sobą przygód z narkotykami, moge powiedzieć tyle że znam wielu ludzi którzy chcieli by przestać to robić a nie mogą, mają duży staż za sobą a że to substancja uzależniająca to jest się uzależnionym co raz bardziej od niej a nie coraz mniej. Taki towar z ulicy to nie to samo zioło co kiedyś. Teraz towar ma jedno zadanie uzależnić Cię jak najszybciej żebyś pieniądze w zębach przynosił i udawał że nic się nie dzieje. A kto mówi że mu nic nie szkodzi to spokojnie kolejne etapy przed nim. Fajnie że odkryłem takie forum dla ćpunów. Witajcie Wujek was pozdrawia
  • 10 / 1 / 0
Bardzo mała ilość fluo. Mi na 60 nic nie było. Bardzo trudno o ZS przy marihuanie. O ile mówimy o prawdziwym towarze a nie o pryskanym skunie
  • 184 / 34 / 0
Zastanawiam się czy jestem uzależniony.
W tym roku spaliłem 45g zioła, i mam kolejne 10g które spalę w ciągu 2-6 tygodni.

Czy to już jestem uzależniony, czy taka ilość jeszcze jest akceptowalna?
  • 347 / 74 / 0
@IssueIbekwe mordko Ty się nas pytasz czy jesteś uzależniony? :D to nie działa tak, że jest jakaś jakiś limit spalonych gram, a po przekroczeniu tej granicy stwierdza się uzależnienie
  • 2 / / 0
No jak to wychodzi 2 worki na tydzień niecałe to jest lepiej niż 10 worków, tak więc trzymasz się nieźle, ale dalej to już wchodzisz na zbędne kurzenie.
  • 24 / 4 / 0
@IssueIbekwe jeżeli twoje myśli są opanowane przez chęć zapalenia. Jeżeli codzienne czynności wolisz zrobić będąc zjaranym. Jeżeli nie potrafisz nie zapalić przed czynnością, którą wykonując pod wpływem możesz mieć problemy z prawem. Wtedy w 100% możesz spojrzeć w lustro i powiedzieć, że wjebałeś się w marihuanen. U mnie musiało minąć parę lat palenia 1g na dwa dni bez przerwy w paleniu przez ten czas, bym sobie uświadomił, że jestem uzależniony. Mimo tej świadomości paliłem jeszcze kilka dobrych lat bez nawet kilku dniowych przerw. DOM i samochód nabity w lufkę, podpalony i wciągnięty do płuc.
  • 184 / 34 / 0
@xBambinoo @trytytka112 @chcezyc

Dzięki, muszę przemyśleć sprawę. Chyba powoli wchodzę w groźne rejony.
Gdzieś czytałem ciekawą rzecz o łamanych granicach, chyba już kilka moich granic też złamałem.
  • 347 / 74 / 0
@IssueIbekwe spokojnie, pewnie sam zdawałeś sobie sprawę że jesteś wjebany w ziółko i nie myślałeś raczej, że ktoś Ci tu napisze, że wszystko w porządku :D Ciekaw jestem czy coś z tym zrobisz, czy tylko tak jak u mnie, na chęciach się skończy :D
  • 1933 / 314 / 0
Najgorsze są ciągi. Palisz/wapisz jesteś ujarany, ale nawet jak masz już masz już fazę choć ciut mniejszą, dopalasz - mimo świadomości, że to gówno daje i jest to strata materiału. Nie rozumiem tego mechanizmu, chyba związany z nałogiem.

Co do szkodliwości pojawiły się u mnie stany lękowe, więc na razie odpuściłem. Nie palę 2 tygodnie ale nie odczuwam żadnego ciśnienia. Jedynie przez pierwszy dzień/ dwa. Teraz moje hobby/zainteresowania dają przyjemność bez buha z wapka.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.