Jeszcze raz pytam. Jakie konsekwencje dla organizmu ma spożycie pramiracetamu. Jakie negatywne efekty się z tym wiążą oraz czy jest możliwość uniknięcia tego ultradrażniącego efektu oprócz wrzucenia małej ilości do dużej objętości wody. Nie mam rozeznania, jako że nigdy nie brałem pramiracetamu, a nie chcę sobie uszkodzić jamy ustnej, przełyku, czy żołądka.
I nie ma żadnego innego sposobu niż rozcieńczenie. Na logikę - nie ma innego sposobu.
nie traktuj mojej uwagi personalnie.
Kilka dziwnych rzeczy, które zauważyłem. 1. Wyciszenie emocji. Jak nigdy miałem w dupie co się z innymi dzieje.
2. Przy dawkach 400mg połączonych z 200mg cdp i 200mg alpha gpc miałem również stany kompletnego chillu czasami. Byłem w stanie usiąść sobie ze znajomymi i po dwóch piwach usiąść i uśmiechać się do siebie przez kilka minut bez powodu. Więc w moim przypadku mood bardzo up.
3. Częsty słowotok.
Niestety teraz chujowo z dostępnościa(jak ktoś, coś - pw
[mention]blackgoku[/mention] Rozpuszczałem przez tydzień w wodzie - 250mg na jedną szklankę. Paskudne jak nie wiem, jednak nie pamiętam bym miał jakiekolwiek negatywne efekty związane z podrażnieniem przełyku itp. Jednak myślę, że po jednym tygodniu niewiele mogę do końca potwierdzić :/
Wpadłem na pomysł. Oczywiście teoretyczny, bo nieopłacalny. Jakby zablokować gorzki smak czymś? Np. synsepal (substancja czynna: mirakulina)?
[mention]AnnaS[/mention]
15 lipca 2019blackgoku pisze: @exen w jaki sposób go przyjmujesz?
Zobaczyła bym fenylopramiracetam.
Niby były małe próby na ludziach przeprowadzone na Ukrainie podobno w urazach glowy regeneracja byla dosyć dobra.
15 lipca 2019AnnaS pisze: Wygląda nieźle:-) ja bym z mila chęcią
Zobaczyła bym fenylopramiracetam.
Niby były małe próby na ludziach przeprowadzone na Ukrainie podobno w urazach glowy regeneracja byla dosyć dobra.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.