Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 271 / 0
Piona @adverse

Ogólnie nie jest to zły film, ale co z nim zrobiła popkultura i religijne wręcz przywiązanie co poniektórych... To lol
  • 449 / 101 / 0
A apropo PST - można zrobić własny dokument low profile xD
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 3901 / 562 / 0
Lubie Witkacego to bardzo ciekawa postac choc tak naprawdę nie byl ani swietnym malarzem, ani tym bardziej pisarzem. Bo kazdy kto czytal jego ksiazki wie jaka to grafomania.
  • 2538 / 215 / 0
Co do filmów... pamiętam bezsenne skrętowe noce, w które oglądałem narkofilmy, czysty masochizm %-D
  • 1610 / 55 / 0
Dajcie mi heroinę. A najlepiej tramadol... Ok tak tramadol jak ja za tym tęsknie :'((( Dosłownie
  • 498 / 271 / 0
Weźże sobie kup, co ty samotna madka że dej i dej, bo się należy?
%-D
  • 1100 / 273 / 0
16 stycznia 2021chlorekturbokofeiny pisze:
Co do filmów... pamiętam bezsenne skrętowe noce, w które oglądałem narkofilmy, czysty masochizm %-D
mi się podczas jednej takiej nocy trafił puszczony dwukrotnie w tv (taka powtórka niby, tej samej nocy) "Pod mocnym aniołem". A programów w tv miałem 5 i tylko ten jeszcze funkcjonował w nocy.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Jak myslicie mix MPH/hel/ midazolam z ampułki będzie konkret nie ? (I.v)

Przy tolerce 2mg bupry ile helu ? W takim mixie

MPH chce dać 40mg midazolam 5mg szkło
Myślałem o setce
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Mi się ciągle marzy Ula, albo chociaż jakaś pochodna fenta. A na obecnym rynku Rc nie ma żadnego opio. Byle do lata, do makowego sezonu. Rzygam już tym homeopatycznym PST.
  • 181 / 51 / 0
Jestem z siebie dumny, bo jestem calkowicie czysty tylko 9 dni to juz mialem kupowac pake DHC 90. Mimo spoko ceny - oczywiscie jak na czarny rynek (150 zl) to jednak ogarnalem dupe i odwolalem spotkanie.

Niby zwykla pierdola, ale kazdy kto jest wjebany wie jak ciezko sobie odmowic w momencie kiedy juz sie "nastawilo" na kupno/cpanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich