Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1887 / 204 / 0
Odpisze spokojnie, już miał parę takich akcji. Ogólnie chciałem mu napisać, żeby pił tylko GBL'a zamiast wódki, na zdrowie by mu to wyszło. Ale no właśnie, przestał mieć uprawnienia %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 916 / 171 / 0
Znów szczekacie na sorty nie biorąc pod uwagę tolerancji. Z miesiąc temu na ulicznym z Warszawy (choć to pewnie ten sam), tańczyłem nago na balkonie. Teraz przydało by mi się więcej trochę na sylwestra i szukam źródła.

Macie jakieś Krzywe akcje z ostatnich dni? Kto spał na dworze i odmroził sobie palce prócz mnie? Nie mam czucia w ręku od dwóch lat, fajna pamiątka.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 5383 / 990 / 0
Ja sobie odmroziłem kutange i przeziębiłem nerki. Prawdopodobnie płyn zamarzł w naczyniach prącia a z nerek wysikałem, urodziłem duży kamień GHB, mocno słony smak. Jest w muzeum w w Londynie na wystawie.
Strzeże go królewska gwardia.
:extasy:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3027 / 650 / 0
To ja muszę jednak przebookować bilet.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 916 / 171 / 0
Dwie pętle i szpital, szach mat w tramwaju.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 219 / 47 / 0
20 grudnia 2020endother pisze:
Macie jakieś Krzywe akcje z ostatnich dni?
Może nie z ostatnich dni ale jakiś czas temu, dopadła mnie całkowita odstawka od GBLa po ponad miesięcznym ciągu w robocie... bez żadnej obstawy lekowej dodatkowo kompletnie wygłodzony bo nie jadłem chyba od 2 dni przez jadłowstręt... w robocie KOMPLETNIE nie ogarnialem, z ludźmi nie potrafiłem się porozumieć a mojemu przełożonemu nagadałem takich głupot że chłopak myślał że chce się powiesić %-D
chuj tam... kilka dni później wkrecilem ludziom że mam cukrzycę i troszkę poswirowalem... pierdolić to, lejemy dalej %-D
  • 916 / 171 / 0
Lejemy lejemy. Ale na odstawke to coś trzeba. Ja baclofen bez problemu sępie od rodzinnego za co mam zero padaczek i śmierci klinicznych na koncie... no jak na razie, tak sadze.
  • 1887 / 204 / 0
Ktoś wie co z vendorem się stało? xd
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 3027 / 650 / 0
pisal wczoraj w dziale technicznym, że nie może się zalogować na hyperreal.info w sensie tą główną stronę żeby wykupić przywileje
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 1887 / 204 / 0
A spoko, ogólnie to odezwał się na maila. Niedługo powinien wrócić
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.