ODPOWIEDZ
  • 7 / 2 / 0
Fioletowe 3D
  • 1 / / 0
Żółty Philipp Plein
  • 56 / 9 / 0
DHL mocne skurwysyny latało mi przed oczami po dwóch
she loves you again
  • 12 / / 0
DHL polecam bardzo 300mg tyra banie :P
nienawidzę was i to na zawsze niezmienne~HERBA
  • 3206 / 176 / 0
Te bez MDMA w środku.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3195 / 904 / 5
Te o
obraz_2021-01-22_204032.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 389 / 28 / 0
Wy w ogole sprawdzacie te cukierki jakimis testami czy tylko empirycznie %-D
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1534 / 197 / 0
niebieskie donaldy trumpy , rozpierdol ;d
  • 3 / 1 / 0
Heinekeny z tamtego roku :D Peetarda!
  • 1 / / 0
Nie często mam okazje próbować, ale 4 lata temu trafiłem na fioletowe domino, najlepsze odczucia po tym były i bez nieprzyjemnych niezpodzianek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.