Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 9368 / 1820 / 2
05 stycznia 2021Anabolik pisze:
05 stycznia 2021Stteetart pisze:
Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.

Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
Dziwne po prostu nigdy nie widziałem takiego cyklu bardziej logiczne mi się wydaje jeśli lecieć test + oral że zmianą to

1-12 enan
1-x meta
12-x prop
12-x winstrol
Wtedy to jest logiczne na koniec będziemy suchsi
Na jaki huj dawać krótki estr i jeszcze raz metę ?

Ja wiem że na samym testo można robić formę ale jestem politoksykomanem muszę mieć x rzeczy we krwi do tego dobry set w słuchawkach + preworkout we krwi i to jest mój "zamiennik " %-D
O zdrowiu kto myśli na tym forum ? Niewielu
W obu wypadkach meta jest kickerem.
Za 1 razem wrzucasz 20mg za drugim 30
A tym, że ludzie się nie przejmują zdrowiem to mów po sobie...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 959 / 137 / 0
93 w pasie to tak strasznie? XD kurwa to Ty chyba nie widziałeś chłopaków co HGH walą 😂

Anthony Joshua musi być dla Ciebie istnym klaunem patrząc na jego pas wypchany organami %-D
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
11 stycznia 2021Stteetart pisze:
05 stycznia 2021Anabolik pisze:
05 stycznia 2021Stteetart pisze:
Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.

Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
Dziwne po prostu nigdy nie widziałem takiego cyklu bardziej logiczne mi się wydaje jeśli lecieć test + oral że zmianą to

1-12 enan
1-x meta
12-x prop
12-x winstrol
Wtedy to jest logiczne na koniec będziemy suchsi
Na jaki huj dawać krótki estr i jeszcze raz metę ?

Ja wiem że na samym testo można robić formę ale jestem politoksykomanem muszę mieć x rzeczy we krwi do tego dobry set w słuchawkach + preworkout we krwi i to jest mój "zamiennik " %-D
O zdrowiu kto myśli na tym forum ? Niewielu
W obu wypadkach meta jest kickerem.
Za 1 razem wrzucasz 20mg za drugim 30
A tym, że ludzie się nie przejmują zdrowiem to mów po sobie...
Hmm zdrowie... Na takim forum jak to trzeba pamiętać o tym, że sterydy wielu wyciągnęły z ostrego ćpania i pozwoliły załapać nową zajawkę, dzięki ktorej:

-trzyma się dietę
-nie robi się galarety z mózgu jak przy cpaniu
- wygląda się zajebiscie, zamiast jak żul z dworca
-można osiągać sukcesy życiowe i mieć łatkę sportowca, a nie prowadzić życie od dawki do dawki z łatką ćpuna
-hajsu nie brakuje, sterydy aż tyle nie kosztują

I wiele wiele innych. No a to, że kosztem tego tyrasz wątrobę czy nerki, no to kurwa coś za coś nie można miec wszystkiego. Możemy spotkać na siłowniach mase koksów którzy mają po 40-50 lat i 20 cykli za sobą a badania często lepsze od zwykłego zjadacza chleba, żuli albo ćpunów się takich nie spotyka

Ja na przykład czuje ze do ćpania nie wrócę nigdy. Siłka i SAA dają mi tak wielka radość i jest to dla mnie taka zajawka, przynosząca jednocześnie tyle korzyści, że po prostu wracanie do ćpania byłoby debilizmem

Jeśli ktoś już musi coś w siebie ładować bo normalne życie na trzezwo jest dla niego nudne i chujowe (większość na tym forum) to SAA są opcja najlepsza nie ma się chyba co do tego spierać
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 364 / 0
Ale różnica jest taka że ten Anthony Joshua ze wszystkie mięśnie u niego widać brzuch bicki klata barki kaptury plecy widać zarys mięśni.. o to chodzi .. nie o to ile on ma w pasie bo nawet jak ma mniej czy więcej jak 93 to całość sylwetki jest OK co innego jak ktoś wygląda jak Giogio Ulani z kebabowni .. :) ( takie powiedzenie ) co innego jakbyś miał np 93 w pasie przy 120 w klatce i zalezy jaki rodzaj sylwetki .. czy jesteś podlany czy suchy jak żyłka.. o to chodzi bo wymiary nie mają znaczenia jeśli ktoś jest ulany .. i żeby nie było nie pije do Ciebie bo nie widziałem twojej sylwetki więc nie odbieraj tego za atak na twoją osobą czy cos .
  • 1891 / 425 / 4
11 stycznia 2021sclero2014 pisze:
41 lapa 114 klata i 93pas ? Bardziej przez pas to może komicznie wyglądać.. oczywiście nie czepiam się każdy robi co chce ze swoim ciałem jego sprawa ale 2kg mięsa w miesiąc? Nawet lądując 6,5 tys. Kalorii itp to musiałbyś łapać z około 5-8kg ogólnej masy ciała żeby było tam z 1,5-2kg mięsa..
On nie rozumie co to budowanie "mięsa"

Za to rozumie co to przybieranie na masie... W WODĘ

Tylko, że to dla niego nie jest róznica, byle się na "mierzeniu" zgadzało, no i po co robić nogi, wystarczy ubrać spodnie ;)

Dobra ja kończe sie nabijać i czekam na efekty najlepiej w postaci FOTY ( no bez facjaty rzecz jasna bo po co sie tu obnażac w 100% )
normalnie CHCĘ by mu sie udało! Aby moje ćpuńskie neurony rozjebane manganem ( jak twierdzi ) się zresetowały na nowe myślenie... może to lepsze?

może w końcu zrozumie chłopak - jak sterydy robią w UJA organizm... a potem na zejściu jest zdziwko kiedy woda schodzi i masz UJ a nie efekty... ale co ja tam wiem
11 stycznia 2021Marcins96 pisze:

I wiele wiele innych. No a to, że kosztem tego tyrasz wątrobę czy nerki, no to kurwa coś za coś nie można miec wszystkiego. Możemy spotkać na siłowniach mase koksów którzy mają po 40-50 lat i 20 cykli za sobą a badania często lepsze od zwykłego zjadacza chleba, żuli albo ćpunów się takich nie spotyka
byś się kurła zdziwił... jakie ćpuny potrafią mieć wyniki... a jak UJOWE wyniki potrafią mieć CI sportowcy o jakich wspominasz

masz jakiś chory punkt widzenia, liczy się tylko Twoje zdanie, Twój cel ( co nie do końca jest złe ) ale jak wjeżdżasz na innych to sie potem nie dziw że jest beka z Ciebie...
pokaz wyniki siłowe + wygląd ( przed PO )... z pewnościa rozjebiesz myślenie wielu osób
DXM
  • 1305 / 162 / 0
Panowie słowne przepychanki nie mają sensu każdy robi co chce ze swoim organizmem bo to on poniesie za to odpowiedzialność spieranie się kto ma lepsze wyniki ? He ja też mam podstawy w normie nerki wątroba i morfologia ciśnienie a wiadomo jak się prowadzę jedyne co to mam tętno spoczynkowe wysokie

Wszytko zależy od organizmu jeden dostanie żółtaczkę po tygodniu na metce a drugi napierdala wszytko i umrze śmiercią naturalną
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1891 / 425 / 4
UP

jak sam piszesz, sensu nie maja słowne przepychanki

ja mogę inaczej ćwiczyć / jeść / czy mieć podejście do samego treningu czy nawet ĆPANIA - on też ( jak sam Twierdzi w końcu z tego chujstwa się obudził ale to ja jestem ten gorszy ... ja to zrobiłem 4 lata temu ), ale to nie powód by komus jechac... zwł że poczatkowo przekazywałem wiedzę, a potem robiłem bekę z podejścia. bo tak wg. mnie myślą właśnie cbhude dzieci wchodzace na siłownie

byle szyko, najprościej i najlepiej bez podnoszenia ciężarów osiągnąc to... o czym per PAN pisze
tego się zrobić tak NIE DA BEZ KONSEKWENCJI ZDROWOTNYCH

tylko i wyłącznie ciężka praca, święta micha, zero ćpania / chlania... DA WYNIKI i to nie w miesiąc, a w okresie liczącym LATA!
DXM
  • 1305 / 162 / 0
Masz rację ja ćwiczę z przerwami 15lat oczywiście ćpanie towarzyszy mi cały czas z mniejszymi bądź dłuższymi przerwami mam dużo receptorów androgenowych wyrobionych przez ten czas wysterczy że się ogarnę choć trochę i po miesiącu wyglądam jak "zawsze" ja już jestem przyzwyczajony że mam minimum te 45 na ręku bo mam tyle od 17 roku życia i jak mi w ciągu zjedzie do 39-40 to czuję się jak śmieć

A kolega faktycznie zbyt emocjonalnie podchodzi do krytyki na swój temat

Ciekawe gdybym nie cpal i ćwiczył bez przerwy he...
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
11 stycznia 2021sclero2014 pisze:
Ale różnica jest taka że ten Anthony Joshua ze wszystkie mięśnie u niego widać brzuch bicki klata barki kaptury plecy widać zarys mięśni.. o to chodzi .. nie o to ile on ma w pasie bo nawet jak ma mniej czy więcej jak 93 to całość sylwetki jest OK co innego jak ktoś wygląda jak Giogio Ulani z kebabowni .. :) ( takie powiedzenie ) co innego jakbyś miał np 93 w pasie przy 120 w klatce i zalezy jaki rodzaj sylwetki .. czy jesteś podlany czy suchy jak żyłka.. o to chodzi bo wymiary nie mają znaczenia jeśli ktoś jest ulany .. i żeby nie było nie pije do Ciebie bo nie widziałem twojej sylwetki więc nie odbieraj tego za atak na twoją osobą czy cos .
90 w pasie przy 120 klaty %-D %-D To chyba tylko Johnny Bravo ma takie wymiary 😂

Piszesz jakieś irracjonalne wymiary chłopie. Owy Joshua ma klatę 123 i w pasie 102

Stosunek podobny jak mój. Klata zawsze te 20 cm więcej od brzucha i wygląda to git. +30 to chyba na tkance tłuszczowej 4% i zerowym estrogenie, 😂

Nie mam nic wspólnego z żadnym ulaniem, wręcz przeciwnie

Pomyliłeś coś z wymiarami chyba
  • 959 / 137 / 0
11 stycznia 2021DuchPL pisze:
UP

jak sam piszesz, sensu nie maja słowne przepychanki

ja mogę inaczej ćwiczyć / jeść / czy mieć podejście do samego treningu czy nawet ĆPANIA - on też ( jak sam Twierdzi w końcu z tego chujstwa się obudził ale to ja jestem ten gorszy ... ja to zrobiłem 4 lata temu ), ale to nie powód by komus jechac... zwł że poczatkowo przekazywałem wiedzę, a potem robiłem bekę z podejścia. bo tak wg. mnie myślą właśnie cbhude dzieci wchodzace na siłownie

byle szyko, najprościej i najlepiej bez podnoszenia ciężarów osiągnąc to... o czym per PAN pisze
tego się zrobić tak NIE DA BEZ KONSEKWENCJI ZDROWOTNYCH

tylko i wyłącznie ciężka praca, święta micha, zero ćpania / chlania... DA WYNIKI i to nie w miesiąc, a w okresie liczącym LATA!
Acha czyli że sterydy nic nie dają w zasadzie

Kurwa oświecony nam się trafił, stwierdził że na sterydach to tylko woda podskórna się zbiera i nic po nich nie zostaje

Może niech każdy teraz wytłumaczy koledze po co bierze się sterydy, oraz w jaki sposób i o ile w stosunku do naturala, zwiększają one przyrosty masy mięśniowej, bo mi się nie chce 😂

Ja nie oczekuje wyników w miesiąc, miche trzymam lepsza niż Ci się wydaje, trening też mam opanowany.

No a prowokacje to kolego zacząłeś Ty a nie ja, mimo że o owym temacie nie masz po prostu pojęcia

Oraz nie zdajesz sobie sprawę z tego, że z cyklu sterydowego nie schodzi się nieraz lata - więc to Twoje wyobrażenie chłopaczka który wchodzi na teścia na 12 tygodni a potem zjeżdża z niego woda jest okej, słusznie masz z tego beke - tylko zrozum, że ja nie zamierzam schodzić z bomby przez najbliższe LATA... zresztą jest to praktyka standardowa jeśli chodzi o ludzi poważnie podchodzących do tematu siłowni

2 kg mięsa w miesiąc jest możliwe przy mocnych środkach, oczywiście tłuszcz i woda też się zbiorą ale istnieje coś takiego jak REDUKCJA kolego :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich