05 stycznia 2021Anabolik pisze:Dziwne po prostu nigdy nie widziałem takiego cyklu bardziej logiczne mi się wydaje jeśli lecieć test + oral że zmianą to05 stycznia 2021Stteetart pisze: Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.
Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
1-12 enan
1-x meta
12-x prop
12-x winstrol
Wtedy to jest logiczne na koniec będziemy suchsi
Na jaki huj dawać krótki estr i jeszcze raz metę ?
Ja wiem że na samym testo można robić formę ale jestem politoksykomanem muszę mieć x rzeczy we krwi do tego dobry set w słuchawkach + preworkout we krwi i to jest mój "zamiennik "
O zdrowiu kto myśli na tym forum ? Niewielu
Za 1 razem wrzucasz 20mg za drugim 30
A tym, że ludzie się nie przejmują zdrowiem to mów po sobie...
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Anthony Joshua musi być dla Ciebie istnym klaunem patrząc na jego pas wypchany organami
11 stycznia 2021Stteetart pisze:W obu wypadkach meta jest kickerem.05 stycznia 2021Anabolik pisze:Dziwne po prostu nigdy nie widziałem takiego cyklu bardziej logiczne mi się wydaje jeśli lecieć test + oral że zmianą to05 stycznia 2021Stteetart pisze: Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.
Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
1-12 enan
1-x meta
12-x prop
12-x winstrol
Wtedy to jest logiczne na koniec będziemy suchsi
Na jaki huj dawać krótki estr i jeszcze raz metę ?
Ja wiem że na samym testo można robić formę ale jestem politoksykomanem muszę mieć x rzeczy we krwi do tego dobry set w słuchawkach + preworkout we krwi i to jest mój "zamiennik "
O zdrowiu kto myśli na tym forum ? Niewielu
Za 1 razem wrzucasz 20mg za drugim 30
A tym, że ludzie się nie przejmują zdrowiem to mów po sobie...
-trzyma się dietę
-nie robi się galarety z mózgu jak przy cpaniu
- wygląda się zajebiscie, zamiast jak żul z dworca
-można osiągać sukcesy życiowe i mieć łatkę sportowca, a nie prowadzić życie od dawki do dawki z łatką ćpuna
-hajsu nie brakuje, sterydy aż tyle nie kosztują
I wiele wiele innych. No a to, że kosztem tego tyrasz wątrobę czy nerki, no to kurwa coś za coś nie można miec wszystkiego. Możemy spotkać na siłowniach mase koksów którzy mają po 40-50 lat i 20 cykli za sobą a badania często lepsze od zwykłego zjadacza chleba, żuli albo ćpunów się takich nie spotyka
Ja na przykład czuje ze do ćpania nie wrócę nigdy. Siłka i SAA dają mi tak wielka radość i jest to dla mnie taka zajawka, przynosząca jednocześnie tyle korzyści, że po prostu wracanie do ćpania byłoby debilizmem
Jeśli ktoś już musi coś w siebie ładować bo normalne życie na trzezwo jest dla niego nudne i chujowe (większość na tym forum) to SAA są opcja najlepsza nie ma się chyba co do tego spierać
11 stycznia 2021sclero2014 pisze: 41 lapa 114 klata i 93pas ? Bardziej przez pas to może komicznie wyglądać.. oczywiście nie czepiam się każdy robi co chce ze swoim ciałem jego sprawa ale 2kg mięsa w miesiąc? Nawet lądując 6,5 tys. Kalorii itp to musiałbyś łapać z około 5-8kg ogólnej masy ciała żeby było tam z 1,5-2kg mięsa..
Za to rozumie co to przybieranie na masie... W WODĘ
Tylko, że to dla niego nie jest róznica, byle się na "mierzeniu" zgadzało, no i po co robić nogi, wystarczy ubrać spodnie ;)
Dobra ja kończe sie nabijać i czekam na efekty najlepiej w postaci FOTY ( no bez facjaty rzecz jasna bo po co sie tu obnażac w 100% )
normalnie CHCĘ by mu sie udało! Aby moje ćpuńskie neurony rozjebane manganem ( jak twierdzi ) się zresetowały na nowe myślenie... może to lepsze?
może w końcu zrozumie chłopak - jak sterydy robią w UJA organizm... a potem na zejściu jest zdziwko kiedy woda schodzi i masz UJ a nie efekty... ale co ja tam wiem
11 stycznia 2021Marcins96 pisze:
I wiele wiele innych. No a to, że kosztem tego tyrasz wątrobę czy nerki, no to kurwa coś za coś nie można miec wszystkiego. Możemy spotkać na siłowniach mase koksów którzy mają po 40-50 lat i 20 cykli za sobą a badania często lepsze od zwykłego zjadacza chleba, żuli albo ćpunów się takich nie spotyka
masz jakiś chory punkt widzenia, liczy się tylko Twoje zdanie, Twój cel ( co nie do końca jest złe ) ale jak wjeżdżasz na innych to sie potem nie dziw że jest beka z Ciebie...
pokaz wyniki siłowe + wygląd ( przed PO )... z pewnościa rozjebiesz myślenie wielu osób
Wszytko zależy od organizmu jeden dostanie żółtaczkę po tygodniu na metce a drugi napierdala wszytko i umrze śmiercią naturalną
jak sam piszesz, sensu nie maja słowne przepychanki
ja mogę inaczej ćwiczyć / jeść / czy mieć podejście do samego treningu czy nawet ĆPANIA - on też ( jak sam Twierdzi w końcu z tego chujstwa się obudził ale to ja jestem ten gorszy ... ja to zrobiłem 4 lata temu ), ale to nie powód by komus jechac... zwł że poczatkowo przekazywałem wiedzę, a potem robiłem bekę z podejścia. bo tak wg. mnie myślą właśnie cbhude dzieci wchodzace na siłownie
byle szyko, najprościej i najlepiej bez podnoszenia ciężarów osiągnąc to... o czym per PAN pisze
tego się zrobić tak NIE DA BEZ KONSEKWENCJI ZDROWOTNYCH
tylko i wyłącznie ciężka praca, święta micha, zero ćpania / chlania... DA WYNIKI i to nie w miesiąc, a w okresie liczącym LATA!
A kolega faktycznie zbyt emocjonalnie podchodzi do krytyki na swój temat
Ciekawe gdybym nie cpal i ćwiczył bez przerwy he...
11 stycznia 2021sclero2014 pisze: Ale różnica jest taka że ten Anthony Joshua ze wszystkie mięśnie u niego widać brzuch bicki klata barki kaptury plecy widać zarys mięśni.. o to chodzi .. nie o to ile on ma w pasie bo nawet jak ma mniej czy więcej jak 93 to całość sylwetki jest OK co innego jak ktoś wygląda jak Giogio Ulani z kebabowni .. :) ( takie powiedzenie ) co innego jakbyś miał np 93 w pasie przy 120 w klatce i zalezy jaki rodzaj sylwetki .. czy jesteś podlany czy suchy jak żyłka.. o to chodzi bo wymiary nie mają znaczenia jeśli ktoś jest ulany .. i żeby nie było nie pije do Ciebie bo nie widziałem twojej sylwetki więc nie odbieraj tego za atak na twoją osobą czy cos .
Piszesz jakieś irracjonalne wymiary chłopie. Owy Joshua ma klatę 123 i w pasie 102
Stosunek podobny jak mój. Klata zawsze te 20 cm więcej od brzucha i wygląda to git. +30 to chyba na tkance tłuszczowej 4% i zerowym estrogenie,
Nie mam nic wspólnego z żadnym ulaniem, wręcz przeciwnie
Pomyliłeś coś z wymiarami chyba
11 stycznia 2021DuchPL pisze: UP
jak sam piszesz, sensu nie maja słowne przepychanki
ja mogę inaczej ćwiczyć / jeść / czy mieć podejście do samego treningu czy nawet ĆPANIA - on też ( jak sam Twierdzi w końcu z tego chujstwa się obudził ale to ja jestem ten gorszy ... ja to zrobiłem 4 lata temu ), ale to nie powód by komus jechac... zwł że poczatkowo przekazywałem wiedzę, a potem robiłem bekę z podejścia. bo tak wg. mnie myślą właśnie cbhude dzieci wchodzace na siłownie
byle szyko, najprościej i najlepiej bez podnoszenia ciężarów osiągnąc to... o czym per PAN pisze
tego się zrobić tak NIE DA BEZ KONSEKWENCJI ZDROWOTNYCH
tylko i wyłącznie ciężka praca, święta micha, zero ćpania / chlania... DA WYNIKI i to nie w miesiąc, a w okresie liczącym LATA!
Kurwa oświecony nam się trafił, stwierdził że na sterydach to tylko woda podskórna się zbiera i nic po nich nie zostaje
Może niech każdy teraz wytłumaczy koledze po co bierze się sterydy, oraz w jaki sposób i o ile w stosunku do naturala, zwiększają one przyrosty masy mięśniowej, bo mi się nie chce
Ja nie oczekuje wyników w miesiąc, miche trzymam lepsza niż Ci się wydaje, trening też mam opanowany.
No a prowokacje to kolego zacząłeś Ty a nie ja, mimo że o owym temacie nie masz po prostu pojęcia
Oraz nie zdajesz sobie sprawę z tego, że z cyklu sterydowego nie schodzi się nieraz lata - więc to Twoje wyobrażenie chłopaczka który wchodzi na teścia na 12 tygodni a potem zjeżdża z niego woda jest okej, słusznie masz z tego beke - tylko zrozum, że ja nie zamierzam schodzić z bomby przez najbliższe LATA... zresztą jest to praktyka standardowa jeśli chodzi o ludzi poważnie podchodzących do tematu siłowni
2 kg mięsa w miesiąc jest możliwe przy mocnych środkach, oczywiście tłuszcz i woda też się zbiorą ale istnieje coś takiego jak REDUKCJA kolego :)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/25-06-25_narkotyki_05.jpg)
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn
Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/tajlandia.jpg)
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków
Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kasblokrys.jpg)
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce
Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich