05 stycznia 2021Stteetart pisze: Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.
Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
05 stycznia 2021Stteetart pisze: Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.
Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
1-12 enan
1-x meta
12-x prop
12-x winstrol
Wtedy to jest logiczne na koniec będziemy suchsi
Na jaki huj dawać krótki estr i jeszcze raz metę ?
Ja wiem że na samym testo można robić formę ale jestem politoksykomanem muszę mieć x rzeczy we krwi do tego dobry set w słuchawkach + preworkout we krwi i to jest mój "zamiennik "
O zdrowiu kto myśli na tym forum ? Niewielu
Metanabol niesamowicie na plus, objętościowo trening dojebałem chyba najlepszy w życiu dziś :) aż latałem po tej siłce, pompa przeokrutna, apetytu o dziwo nie za hamowało jakoś bardzo (chociaż nieznacznie na pewno) ale i tak bazuje ostatnio na płynnej formie pokarmu, bo dosyć mam mielenia w ryju tego paskudnego zdrowego żarcia
Meta zjada testosteron, na wyczucie to tak jakbym coś 5x mocniejszego wziął, czuć że to okrutnie mocny towar
04 stycznia 2021Kamral pisze: Dla mnie ekspertem jest ten co powie, że jak chcesz wchodzić na cykl i nie masz aspiracji na zawodnika to max testosteron co możesz wziąć bo ostatnio właśnie oglądałem filmik jak jeden z ,,guru'' w Polsce na kilka środków chłopaka wrzucił na początek.
04 stycznia 2021Marcins96 pisze: a co sądzisz o wpływie estrogenu na budowanie masy mięśniowej? Czy niski estrogen rzeczywiście zachamuje wzrost tkanki mięśniowej, czy jest to tylko mit? opinie na ten temat są różne. Ja raczej staram się trzymać nisko estrogen, ale nie wiem czy nie popełniam w ten sposób znaczącego błędu i nie chamuje rozwoju mięśni. Wiadomo, że łapa przy wysokim estro jest optycznie 2x większa (morda też niestety) ale czy przy niskim estro schodzi TYLKO woda, czy mieśnie też są w jakiś sposób hamowane?
wiem, że jak zbije estro to trening jest 3x mniej wydajny, po prostu nie mam na niego siły. Przy wysokim estro z kolei latam po siłowni i napierdalam ciężarami jak szalony - pompa jest okrutna, ale znów jeśli chodzi o samopoczucie to raczej dół estro lepiej znosze
i weź tu człowieku bądź mądry. Strasznie jestem wrażliwy na ten estrogen pierdolony... nie wiem czemu tak jest, znam mase osób co biją po 2cm teścia co 4 dni (a przynajmniej tak twierdzą) a latają uśmiechnięci od ucha do ucha całymi dniami i nawet nie wiedzą czym jest Exe...
04 stycznia 2021DexPL pisze: @Marcins96
Jak masz czerwienicę wtórną przez enan, to boldenon zostaw. Ten środek wyraźnie wpływa na wyniki czerwonokrwinkowe i bezwzględnie nie jest dla osób mających kłopoty hematologiczne. Serio. Może skończyć się zatorem, czy innym zawałem.
Dołożyłem 30mg mety i 300 mg boldenon e3d, teścia zwiększyłem do 125 mg eod. Na forach pojawia się dużo głosów jakoby boldenon ZNACZACO obniżał estradiol, jako że jakaś tam jego cząstka jest IA. Ile w tym prawdy, zobaczę za kilka dni. Mam nadzieję że przy tak dużej ilości teścia jaka teraz bije + dużej dawce mety nie zbije mi estro poniżej normy, bo wtedy samopoczucie to masakra, wraca ta depresja jebana. Będę kontrolował też hematokryt
Na takim zestawie polecę sobie jakoś do połowy marca (dużo heparegenu i hepa merzu będę wpierdalał to może meta 1-12 krzywdy nie zrobi) a potem odstawie bolda i metę, polecę na samym tesciu do mają (jedząc przez pół marca i kwiecień końskie dawki heparegenu) a potem wjadę na test+deka+ tura na 2.5 miesiąca. Pod koniec wakacji już będzie rzeźnia forma :) po wakacjach z dwa miechy na mostek i styknie
Masa już 95 kg, na klatę wczoraj poszło 110, w łapie mam 41 cm - trzeba zwiększyć te dawki chuj tam
Na razie idzie mi 30 tabletek hepatilu dziennie, bo czekam na receptę na heparegen i hepa merz. Nie jest taki drogi ten hepatil, więc spoko
Moim problemem zaczynają być kurewsko chude przedramiona XD wręcz zaczyna to wyglądać komicznie, jestem skrajnym ektomorfikiem mam mega delikatne nadgarstki i kości, a to przedramię nie rośnie kurwa nic :/
Zainwestowałem w sciskacze do rąk, zobaczymy jak mi to pomoże rozbudować przedramię
Ile w pasie ?
11 stycznia 2021Anabolik pisze: Mało na łapie jak na taką wagę
Ile w pasie ?
W pasie 91
Mam te kurwa ręce nieproporcjonalnie chude :( ciężko mi przybierać na nich, genetyka już taka. Przedramię jak patyk dosłownie :(
Muszę się skupić na tych ramionach
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/emblemat-kpp-gniezno.jpg)
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze
Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/dominikamedmj.jpg)
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?
Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kidssmarthphoneaddiction.jpg)
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”
Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.