Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Lisinopril jest popularny. Jakie masz ciśnienie, że potrzebujesz je zbić na takim cyklu?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
No ten co masz jest najbezpieczniejszy z nich wszystkich do innych nie jestem przekonany ewentualnie klonidyna jest też w miarę i uspokaja
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 288 / 19 / 0
05 stycznia 2021Stteetart pisze:
Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.

Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
Ja lecę na samym testosteronie 2 lata i nie widzę w tym nic złego i jestem tego zdania, że dla kogoś co nie ma aspiracji zawodniczych wystarczy, można zrobić dobra forme z michą i dobrym treningiem.
  • 1305 / 162 / 0
05 stycznia 2021Stteetart pisze:
Bzdury ? Wielu ludzi nadal jedzie cykle na samych testosteronach bo legitne deki blokuja tak, że niektorzy po roku maja problem sie odblokowac ;)
Druga sprawa, że obecnie zmieniła sie nieco dostepnosc srodków i mastera czy antka dostac to juz mniej kombinatoryki niż kiedys.

Poza tym nie wiem co widzisz zlego w syklu wyzej ?
Dziwne po prostu nigdy nie widziałem takiego cyklu bardziej logiczne mi się wydaje jeśli lecieć test + oral że zmianą to

1-12 enan
1-x meta
12-x prop
12-x winstrol
Wtedy to jest logiczne na koniec będziemy suchsi
Na jaki huj dawać krótki estr i jeszcze raz metę ?

Ja wiem że na samym testo można robić formę ale jestem politoksykomanem muszę mieć x rzeczy we krwi do tego dobry set w słuchawkach + preworkout we krwi i to jest mój "zamiennik " %-D
O zdrowiu kto myśli na tym forum ? Niewielu
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Masteron zdecydowanie nie jest dla mnie jednak, agresja jaka mi się włączyła po tym to wręcz zwierzęca %-D najchętniej wziąłbym kopyto i strzelal do ludzi %-D %-D wszystko wkurwią, każdy mi coś winny jest haha ja pierdole fakt że dawkę jebnalem duża bo 250 mg, ale czegoś takiego to się nie spodziewałem po tym. Odstawiam definitywnie

Metanabol niesamowicie na plus, objętościowo trening dojebałem chyba najlepszy w życiu dziś :) aż latałem po tej siłce, pompa przeokrutna, apetytu o dziwo nie za hamowało jakoś bardzo (chociaż nieznacznie na pewno) ale i tak bazuje ostatnio na płynnej formie pokarmu, bo dosyć mam mielenia w ryju tego paskudnego zdrowego żarcia

Meta zjada testosteron, na wyczucie to tak jakbym coś 5x mocniejszego wziął, czuć że to okrutnie mocny towar
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Czy to prawda, że metanabol zbija kortyzol?
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 615 / 96 / 0
04 stycznia 2021Kamral pisze:
Dla mnie ekspertem jest ten co powie, że jak chcesz wchodzić na cykl i nie masz aspiracji na zawodnika to max testosteron co możesz wziąć bo ostatnio właśnie oglądałem filmik jak jeden z ,,guru'' w Polsce na kilka środków chłopaka wrzucił na początek.
Nie uważam się za eksperta jednak mam podobne zdanie a w szczególności jak ktoś nie umie jeść i trenować i bierze się za saa no to porażka nie maczym sięchwalić niestety znam z autopsji tj zastój na cyklu no to dawka większa i idzie tylko kurwa szkoda że nie mięsień a woda a siła spowodowana przez wzrost czerwonych krwinek tylko utwierdza w błędnym przekonaniu. Po odstawieniu widać co i jak nie rzadko depresja + impotencja. Sam mam styczność z tematem gdzieś od 2006-7r może i dłużej choć nie interesowałem kumpel sporo starszy i właściciel siłowni zaczynał w połowie lat 90 doping. Co mogę powiedzieć od siebie obserwacji, jego opowieści, do tego kolega kolegi był moderatorem na forum z 3 literową nazwą i zdradził parę ciekawostek. Ogólnie wygląda to tak dawki duże bo i by towar schodził (na forach wiekszość handlarze o czym jeszcze wspomnę), do tego duże dawki i dużo środków= skutki uboczne i tym samym zakup dodatkowego towaru min provi, ai (nie bez powodu polecane na forach exe- cena, o tym że nie na każdego działa już rzadko się słyszy do tego trudniejsze w dobraniu dawki od ari bo jak ukurwisz estro długo wraca, a to że często wystarczy tamox i z takiego exe to strzał z armaty do komara... :korposzczur: ), proscar, ochrona na stawy (coraz rzadziej spotykana ze względu na swoje drugie zastosowanie dlatego i nie chcę wymienić nazwy a kto ma wiedzieć wie), hcg nie w razie potrzeby lecz cyklicznie itd. W rzeczywistości dla amatora umiącego odpowiednio jeść i trenować wystarczy test, meta, może dht w małych dawkach praktycznie cykl bezproblemowy i się kończy zdrowszym niż zaczęło a i tak można sporo wyciągnąć. Co do handlarzy na forach polecają to czym sami handlują i by jak najwięcej zeszło, napisanie że polecana firma przez moderatorów jest do d z automatu kończy się banem. Taka stara zasada przy wyborze brać ampułki nie flakony ponieważ ktoś kto zainwestował w maszynę do ampułek i blistrownice raczej myśli o dłuższym interesie więc i towar pewniejszy. Nie chce od siebie polecać jakiś firm w każdym razie co ciekawe u mnie jedna z tańszych jest najbardziej chwalona na forach nie ciesząca się najlepszą opinią i osoba handlująca mówi wprost co polecają klienci no ale skoro ktoś życzy to to i tamto no to dostaje często płacąc więcej za gorszej jakości produkt %-D
04 stycznia 2021Marcins96 pisze:
a co sądzisz o wpływie estrogenu na budowanie masy mięśniowej? Czy niski estrogen rzeczywiście zachamuje wzrost tkanki mięśniowej, czy jest to tylko mit? opinie na ten temat są różne. Ja raczej staram się trzymać nisko estrogen, ale nie wiem czy nie popełniam w ten sposób znaczącego błędu i nie chamuje rozwoju mięśni. Wiadomo, że łapa przy wysokim estro jest optycznie 2x większa (morda też niestety %-D ) ale czy przy niskim estro schodzi TYLKO woda, czy mieśnie też są w jakiś sposób hamowane?

wiem, że jak zbije estro to trening jest 3x mniej wydajny, po prostu nie mam na niego siły. Przy wysokim estro z kolei latam po siłowni i napierdalam ciężarami jak szalony - pompa jest okrutna, ale znów jeśli chodzi o samopoczucie to raczej dół estro lepiej znosze

i weź tu człowieku bądź mądry. Strasznie jestem wrażliwy na ten estrogen pierdolony... nie wiem czemu tak jest, znam mase osób co biją po 2cm teścia co 4 dni (a przynajmniej tak twierdzą) a latają uśmiechnięci od ucha do ucha całymi dniami i nawet nie wiedzą czym jest Exe...
Już opisałem wyżej jak to z estro wygląda po za tym głównie chodzi o estradiol pisząc estrogen a to tak samo jakby napisać androgen mając na myśli teścia a zarówno estrogenów jak i androgenów jest sporo więcej. Zachamować nie zahamuje w każdym razie w większym lub mniejszym stopniu spowolni osobiście stawiam na samopoczucie, nie wiem jaki jest twój cel ale najprostsze zejść z dawki to i z automatu estro lepsze. Estro także ciągnie za sobą inne hormony później sięludzie dziwią że np problem z prolaktyną no i jakim hujem skoro 19-nor.. nie biją, a no takim że estro może za sobą pociągnąć prl nawet na mecie solo się zdarza gdzie jest wyraźnie wyczuwalny wyrzut dopaminy.... jak celujesz wyżej no to wiadomo trzeba swoje bić i tu już bez takich środków się nie obejdzie i również radzę Ci stawiać na samopoczucie tj trzymać estro jak najwyżej się da unikając typowych dla niego skutków ubocznych. Jeszcze raz dla przypomnienia podziel dawke na 2 w ampach może i nie wygodne ale jak naciągniesz 1ml bijesz 0,5 zmieniasz igłę i później znów śmiało chyba że przy aspiracji pojawiło się coś innego niż bąbelek powietrza wtedy albo bijesz całość albo reszta out (sorka wiem że to oczywiste nie chcę tą uwagą nikogo urazić ale uwierzcie na słowo nie dla wszystkich, widziałem już takich asów... :korposzczur: )
04 stycznia 2021DexPL pisze:
@Marcins96
Jak masz czerwienicę wtórną przez enan, to boldenon zostaw. Ten środek wyraźnie wpływa na wyniki czerwonokrwinkowe i bezwzględnie nie jest dla osób mających kłopoty hematologiczne. Serio. Może skończyć się zatorem, czy innym zawałem.
Słuszna uwaga. Z tego co zauważyłem często pomijany temat jak i inne a takie przypadki są wbrew pozorom częstsze niż 1 na milion. Tak samo ropa w dupie czy zatrucie metalami cięzkimi choć jakość towaru na przestrzeni lat uległapoprawie jak i wino inj odeszło z mody i nie jest t tak czeste, impotencje i inne takie i tu nie strasze każdy niech sobie robi co chce tylko fajnie jakby był świadom tego że samopoczucie, gino,trądzik i łysienie nie są wszystkimi skutkami ubocznymi
  • 959 / 137 / 0
Poszedłem nawet krok dalej i wbijam enan eod %-D :extasy: może to dziwne, ale kurwa samopoczucie jest wybitne po prostu :mniam: także dziękuję za tą radę, mega zadziałało :) ja nie widzę nic uciążliwego w robieniu codziennego strzała, nawet to przyjemne coś sobie w krwioobieg zapodać (cpunskie nawyki %-D) Także jeśli ma to tak poprawiać samopoczucie no to bajka

Dołożyłem 30mg mety i 300 mg boldenon e3d, teścia zwiększyłem do 125 mg eod. Na forach pojawia się dużo głosów jakoby boldenon ZNACZACO obniżał estradiol, jako że jakaś tam jego cząstka jest IA. Ile w tym prawdy, zobaczę za kilka dni. Mam nadzieję że przy tak dużej ilości teścia jaka teraz bije + dużej dawce mety nie zbije mi estro poniżej normy, bo wtedy samopoczucie to masakra, wraca ta depresja jebana. Będę kontrolował też hematokryt

Na takim zestawie polecę sobie jakoś do połowy marca (dużo heparegenu i hepa merzu będę wpierdalał to może meta 1-12 krzywdy nie zrobi) a potem odstawie bolda i metę, polecę na samym tesciu do mają (jedząc przez pół marca i kwiecień końskie dawki heparegenu) a potem wjadę na test+deka+ tura na 2.5 miesiąca. Pod koniec wakacji już będzie rzeźnia forma :) po wakacjach z dwa miechy na mostek i styknie

Masa już 95 kg, na klatę wczoraj poszło 110, w łapie mam 41 cm - trzeba zwiększyć te dawki chuj tam

Na razie idzie mi 30 tabletek hepatilu dziennie, bo czekam na receptę na heparegen i hepa merz. Nie jest taki drogi ten hepatil, więc spoko

Moim problemem zaczynają być kurewsko chude przedramiona XD wręcz zaczyna to wyglądać komicznie, jestem skrajnym ektomorfikiem mam mega delikatne nadgarstki i kości, a to przedramię nie rośnie kurwa nic :/

Zainwestowałem w sciskacze do rąk, zobaczymy jak mi to pomoże rozbudować przedramię
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2021 przez Marcins96, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1305 / 162 / 0
Mało na łapie jak na taką wagę

Ile w pasie ?
  • 959 / 137 / 0
11 stycznia 2021Anabolik pisze:
Mało na łapie jak na taką wagę

Ile w pasie ?
Klata 114
W pasie 91

Mam te kurwa ręce nieproporcjonalnie chude :( ciężko mi przybierać na nich, genetyka już taka. Przedramię jak patyk dosłownie :(

Muszę się skupić na tych ramionach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.