stanislaw a jak z braniem tego na lęki? bo ludzie pisali, ze jak mają lęki to muszą zazyc natychmiast i ze srednio nadaje sie doraznie przez czas ladowania wlasnie. co o tym myslisz?
i drugie pytanie jakie to są lęki? moglbys podac przyklad w jakich sytuacjach dostajesz lęków i jakie są objawy?
1. Czy przedluzy mi skręta? Skret po miecie dziala 21-28dni, jesstem na 11dniu
2. Czy zadziała po 11 dni absytnencji od metadonu ?
1. Czy przedluzy mi skręta? Skret po miecie dziala 21-28dni, jesstem na 11dniu
2. Czy zadziała po 11 dni absytnencji od metadonu ?
10 stycznia 2021Anabolik pisze: Ja też mam rytuał związany z koda
Rozpuszczam thiocodin zaawsse w wodzie i zawsze popijam pepsi/cola zero z puszki dochodzi te 2.5zl na tripa![]()
Wziąłem dwie szklanki, nalałem około 150ml wody i wrzuciłem po 10szt. Do jednej i 10 do drugiej żeby za gorzkie nie było =)
Edit - O Boże, jakie okropieństwo
Zdecydowanie wolę zalać ciepła woda, 5 łyżeczek cukru i pół cytrynki do tego.. Witaminka CCCCCe hah
11 stycznia 2021Swiezzy pisze:Właśnie to testuje, mija 30min rozpuszczania tabsow i jeszcze troszkę. Strasznie to czasochłonne, ale jeżeli lepiej wejdzie to warto poczekać.10 stycznia 2021Anabolik pisze: Ja też mam rytuał związany z koda
Rozpuszczam thiocodin zaawsse w wodzie i zawsze popijam pepsi/cola zero z puszki dochodzi te 2.5zl na tripa![]()
Wziąłem dwie szklanki, nalałem około 150ml wody i wrzuciłem po 10szt. Do jednej i 10 do drugiej żeby za gorzkie nie było =)
Edit - O Boże, jakie okropieństwo
Zdecydowanie wolę zalać ciepła woda, 5 łyżeczek cukru i pół cytrynki do tego.. Witaminka CCCCCe hah
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.