Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3901 / 563 / 0
odrobine szybciej wejdzie i tyle

stanislaw a jak z braniem tego na lęki? bo ludzie pisali, ze jak mają lęki to muszą zazyc natychmiast i ze srednio nadaje sie doraznie przez czas ladowania wlasnie. co o tym myslisz?

i drugie pytanie jakie to są lęki? moglbys podac przyklad w jakich sytuacjach dostajesz lęków i jakie są objawy?
  • 1305 / 162 / 0
O ile można to tak nazwać to rozpuszczone mają wejście bardzo wyczuwalne jest to zmiękczenie które daje koda a jak połykam tsbsy to po prostu narasta sedacja
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 11 / 0
koda jest fajna, ale do tego trzeba mieć zdrowe flaki. Jeszcze pół biedy jak ładuje się czystą (taką jak w moim podpisie :korposzczur:) ale w połączeniu z sulfagównem lub ibuprogównem to gra nie warta świeczki. Na weselu siostry zjadłem paczkę thiocodinu i do tego pewnie wypiłem coś około 0,5 litra wódki i nie wiem jak ja to przetrwałem. No ale ludzki organizm jest twardy. Tylko pytanie, czy warto tak niszczyć sobie zdrowie? No ale wiadomo jak egzystencja przytłacza to człowiek ma ochotę odlecieć.
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 306 / 19 / 0
Ja ogólnie mam taki lęk że mam wrażenie jakby każdy do okoła mnie zerka kątem oka na to co ja robię i patrzy mi się na ręce xd Nie odczułem tego po pregabalinie tak samo po 150 mg jak i po 1200 ale nie mam takich lęków które nie pozwalały by mi żyć, są raczej małe. Tylko psychiatrze wciskam ze są ogromne.
  • 13 / / 0
Witam, mam pytanie do Was Hyperkowi koledzy, aktualnie jestem 11 dni czysty, bralem metadon w dawkach 10mg przez 14 mieś. Dzieki pregbie nie mam zadnego skreta, ale że mam dużo nauki, rzeczy do roboty, mysle czy nie wziac kody i tu pytanie sie nasuwa a nawet dwa:
1. Czy przedluzy mi skręta? Skret po miecie dziala 21-28dni, jesstem na 11dniu
2. Czy zadziała po 11 dni absytnencji od metadonu ?
TEN KTO CZYNI Z SIEBIE BESTIE, WYRZEKA SIE CIERPIEŃ SPOŁECZEŃSTWA :krowa:
  • 306 / 19 / 0
Czy kodeina wchodzi w interakcje z gałką? Dziś o 12 zjadlem 2 opakowania mielonej oraz dwa całe orzechy. Faza teoretycznie powinna zacząć się o 17 i pomyślałem o miksie z kodą.
Dochodzi jeszcze sprawa ciśnienia które kodeina chyba też obniża i z tego względu mogłoby być to połączenie niebezpieczne.
  • 13 / / 0
Witam, mam pytanie do Was Hyperkowi koledzy, aktualnie jestem 11 dni czysty, bralem metadon w dawkach 10mg przez 14 mieś. Dzieki pregbie nie mam zadnego skreta, ale że mam dużo nauki, rzeczy do roboty, mysle czy nie wziac kody i tu pytanie sie nasuwa a nawet dwa:
1. Czy przedluzy mi skręta? Skret po miecie dziala 21-28dni, jesstem na 11dniu
2. Czy zadziała po 11 dni absytnencji od metadonu ?
TEN KTO CZYNI Z SIEBIE BESTIE, WYRZEKA SIE CIERPIEŃ SPOŁECZEŃSTWA :krowa:
  • 662 / 39 / 0
10 stycznia 2021Anabolik pisze:
Ja też mam rytuał związany z koda

Rozpuszczam thiocodin zaawsse w wodzie i zawsze popijam pepsi/cola zero z puszki dochodzi te 2.5zl na tripa %-D
Właśnie to testuje, mija 30min rozpuszczania tabsow i jeszcze troszkę. Strasznie to czasochłonne, ale jeżeli lepiej wejdzie to warto poczekać.

Wziąłem dwie szklanki, nalałem około 150ml wody i wrzuciłem po 10szt. Do jednej i 10 do drugiej żeby za gorzkie nie było =)

Edit - O Boże, jakie okropieństwo :rzyg:

Zdecydowanie wolę zalać ciepła woda, 5 łyżeczek cukru i pół cytrynki do tego.. Witaminka CCCCCe hah
  • 306 / 19 / 0
11 stycznia 2021Swiezzy pisze:
10 stycznia 2021Anabolik pisze:
Ja też mam rytuał związany z koda

Rozpuszczam thiocodin zaawsse w wodzie i zawsze popijam pepsi/cola zero z puszki dochodzi te 2.5zl na tripa %-D
Właśnie to testuje, mija 30min rozpuszczania tabsow i jeszcze troszkę. Strasznie to czasochłonne, ale jeżeli lepiej wejdzie to warto poczekać.

Wziąłem dwie szklanki, nalałem około 150ml wody i wrzuciłem po 10szt. Do jednej i 10 do drugiej żeby za gorzkie nie było =)

Edit - O Boże, jakie okropieństwo :rzyg:

Zdecydowanie wolę zalać ciepła woda, 5 łyżeczek cukru i pół cytrynki do tego.. Witaminka CCCCCe hah
Ja zarzuciłem o 19:00 i właśnie wchodzi Cheers %-D
  • 662 / 39 / 0
Ja po 11dnniach abstynencji od wszystkiego, zadziałało minimalnie i krótko niestety 😬🥺
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.