Wcześniej jeszcze po powrocie ze szpitala, zażyłem 1mg estazolamu i konkretnie się zdziwiłem, bardzo dobrze podziałało, pół tabletki, mówię sobie zajebiście tak mi tolerka spadła, no i myślałem że nawet 1mg klona zrobi mnie ładnie, a wyszło tak że klona aptecznego po 3mg czuje i to tak w sumie średnio, kurwa nie wiem czy coś mi się po tym moim wypadku zmieniło w organizmie czy co, bo z opiatami mam podobny problem...
No dobrze że chociaż ten estazolam działa wyśmienicie, także następnym razem będę prosił o esta.
Ja zaczynałem od dawki 0,125mg po czym stopniowo zwiększałem aż osiągnąłem optymalny stan w którym trwam od kilku lat bez dorzucania.
Zbija działanie aktywizujące niemal do zera, wciska w tapczan, a następnego dnia można się czuć jak na kacu.
Do tego odbudowa "ubitych" przez niego receptorów, zajmuje nieco czasu, a przy dłuższym stosowaniu, zamiast tego doraźnego, często sam powoduje depresję, jest wrogi dla innych substancji.
Początkowe ciepełko i niezła jakość snu, nie są warte wpadania w dołek, jaki funduje ta benzyna.
nie byłeś senny po takiej dawce klona?
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.