Fuzja - D5
Löwen Prise Snuff : ostatnio byłem w innym kiosku i ją zauważyłem, to wziąłem 2 opakowania. Bardzo smaczna, delikatna z karmelową nutą na minus czuć mało tytoniu i nikotyny. Dla mnie troszkę za słaba. 1 op mi zeszło chyba w 2 dni.
Nie miałem okazji takowej nabyć.
A jakby ktoś chciał mi zrobić prezent to właśnie taką tabakierą.
"Syp se synek po som łokieć".
31 grudnia 2020Kazuy4 pisze: Löwen Prise Snuff : ostatnio byłem w innym kiosku i ją zauważyłem, to wziąłem 2 opakowania. Bardzo smaczna, delikatna z karmelową nutą na minus czuć mało tytoniu i nikotyny. Dla mnie troszkę za słaba. 1 op mi zeszło chyba w 2 dni.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Wziąłem też Gletschler Prise'a od Poschl Tabak i taka o: fajnie orzeźwiająca ale też raczej z tych słabszych.
Na zmianę lecą dwie powyższe i klasyczny Redbull.
08 grudnia 2020uzumymw pisze: jedyny duży minus po wciąganiu tabaki przed ostatnie 2 lata to ciagly katar i w nocy przytkany całkowicie , wiąże to z tabaką bo nie wciągam raczej nic innego, myślę nad zakupem jakiegos dobrego sprayu i zobaczeniu czy pomoże
03 stycznia 2021pospolitypijak pisze:Dokładanie. Najgorsze to uczucie kiedy kładziesz się na bok i czujesz jak wszystko spływa Ci na na jedna stronę i oddychasz przez jedną dziurkę.08 grudnia 2020uzumymw pisze: jedyny duży minus po wciąganiu tabaki przed ostatnie 2 lata to ciagly katar i w nocy przytkany całkowicie , wiąże to z tabaką bo nie wciągam raczej nic innego, myślę nad zakupem jakiegos dobrego sprayu i zobaczeniu czy pomoże
Jutro idę kupić tę o smaku wigilijnej sosny ;p
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.