Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 959 / 137 / 0
dzięki za odpowiedź :)

a miałbym jeszcze pytanie co do hcg. Czy wbijanie go podczas cyklu ma jeszcze jakieś pozytywne skutki Oprócz zapobieganiu atrofii jąder? Zawsze zajebiscie się czuje jak przybije hcg podczas cyklu, nic sobie nie wkręcam, efekt jest wręcz natychmiastowy po 3-4 godzinach samopoczucie jest jak z bajki. Jestem ciekaw od czego to

Tak samo hcg niby podnosi estro ostro a nigdy po nim mi morda nie puchnie, a po teściu strzał rano i na wieczór spuchnięty ryj - ciekawi mnie to również
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 615 / 96 / 0
Zależy jak dawkujesz hcg jak przypierdzielisz 10000 czy 15000jm to i wywali estro oczywiście jajka też mają swoje ograniczenia w każdym razie więcej testo ---> więcej estro i w przypadku hcg gdzie ten strzał jest jednorazowy/kończysz hcg test spada a estro jeszcze jakiś czas po nim się utrzymuje. Różnica polega na tym że na małej dawce hcg zresztą w ogóle na hcg przez ww ograniczenia jąder w produkcji testosteronu nie osiągniesz tak wysokiego jego stężenia w krwi jak możesz za pomocą testa podawanego zewnętrznie a wiadomo że teść ciągnie za sobą estro ot cała tajemnica.

Co do samopoczucia nie zagłębiałem się w temacie hcg na tyle czy stymuluje tylko jądra i tylko do produkcji testosteronu może powoduje również wyrzut innego hormonu lub sam na to samopoczucie bezpośrednio wpływa. Z obserwacji powiem, że sporo osób widzi poprawę samopoczucia na hcg czy mimo wysokiego poziomu testa podawanego z zewnatrz twierdzi że zarost na twarzy mocno gęstnieje i czarny jak smoła do tego szybciej rośnie. Sam nie zaobserwowałem na sobie jakiś wyraźnych różnic bez/z po za tym starą szkołą jak bije to 5000 na raz i to nie cyklicznie tylko jak mi "wciąga" jajka do brzucha co do atrofii nigdy nie macałem przed i po.
Z puchnięciem pyska na teściu kwestia osobnicza, dawki i estru zresztą tak jak i z samopoczuciem. Mi np prop za pierona nie podchodzi za to enan cypio czy omka już tak a jesli chodzi o retencje nie mam do niej specjalnie predyspozycji i nie widzę znaczących różnic prop vs enan/cypio, z omo już wiadomo przez dekanian kumulacja że podlewa choć myślę że jakby zmniejszyć dawkę było by ok. Dużo jest też osób co kiepsko reagują na enan zarówno retancja jak i samopoczucie za to już cypio mimo że teoretycznie "prawie" to samo już niweluje u nich ten problem. Niektórzy twierdzą że chodzi tu o tolerancje na dany estr moim zdaniem raczej o jego kinetyke gdzie w enanie jest agresywniejsza tj szybszy wzrost i spadek a przy cypio jest bardziej wyrównana wolniej wchodzi i schodzi utrzymując równiejsze stężenie przez okres działania pojedynczej iniekcji i tu pomijając już różnicęw czasie półtrwania która jest niewielka ~1d jak dobrze pamiętam.
  • 4603 / 2210 / 1
02 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Czy istnieje jakaś skuteczna metoda na rozrzedzenie krwi oprócz upustów? Mam lekko podwyższony hematpkryt, a do końca cyklu pewnie się jeszcze dużo pogorszy
Jest na to jakaś rada?

Bylbym wdzięczny. Czytalem o czystku i czosnku, polecają też imbir. Pomaga to w jakimś zauważalnym stopniu?
Najłatwiej rozrzedzić krew jest wlewem dożylnym NaCL 0.9% 500ml. Działa natychmiastowo i bez skutków ubocznych. Sam wysoki hematokryt to najczęściej odwodnienie. Jeżeli obok wysokiego hematokrytu masz wysokie krwinki czerwone (RGB) i średniowysoką, lub wysoką hemoglobinę, to już sam wlew dożylny nie wystarczy. Trzeba dodać leki przeciwzakrzepowe. Najłatwiej jednak zmniejszyć ilość sterydów, bo to co obserwujesz (czerwienicę wtórną) wynika z nadmiaru sterydów i niewłaściwego stanu zdrowia.
  • 959 / 137 / 0
Dzięki Dex. Mam w marcu wizytę u specjalisty od SAA, wcześniej kazała mi zrobić badania (kurwa komplet badan 661 zł - no popierdoliło ich, ale no na zdrowiu nie będę oszczędzał, warto wszystko zobaczyć) i zobaczymy co ona poleci gdy spojrzy na wyniki

Swoją drogą to byłem u rodzinnej i nie chciała mi dać Heparegenu, odesłała mnie na wyniki krwi i dopiero jak wyjdzie że wątroba iszkodzona to mi są, ja pierdole idę prywatnie znów hajs muszę wydac. czemu te stare kurwy w przychodni zawsze tak utrudniają ludziom życie, nie rozumiem tego
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
04 stycznia 2021TMq pisze:
Zależy jak dawkujesz hcg jak przypierdzielisz 10000 czy 15000jm to i wywali estro oczywiście jajka też mają swoje ograniczenia w każdym razie więcej testo ---> więcej estro i w przypadku hcg gdzie ten strzał jest jednorazowy/kończysz hcg test spada a estro jeszcze jakiś czas po nim się utrzymuje. Różnica polega na tym że na małej dawce hcg zresztą w ogóle na hcg przez ww ograniczenia jąder w produkcji testosteronu nie osiągniesz tak wysokiego jego stężenia w krwi jak możesz za pomocą testa podawanego zewnętrznie a wiadomo że teść ciągnie za sobą estro ot cała tajemnica.

Co do samopoczucia nie zagłębiałem się w temacie hcg na tyle czy stymuluje tylko jądra i tylko do produkcji testosteronu może powoduje również wyrzut innego hormonu lub sam na to samopoczucie bezpośrednio wpływa. Z obserwacji powiem, że sporo osób widzi poprawę samopoczucia na hcg czy mimo wysokiego poziomu testa podawanego z zewnatrz twierdzi że zarost na twarzy mocno gęstnieje i czarny jak smoła do tego szybciej rośnie. Sam nie zaobserwowałem na sobie jakiś wyraźnych różnic bez/z po za tym starą szkołą jak bije to 5000 na raz i to nie cyklicznie tylko jak mi "wciąga" jajka do brzucha co do atrofii nigdy nie macałem przed i po.
Z puchnięciem pyska na teściu kwestia osobnicza, dawki i estru zresztą tak jak i z samopoczuciem. Mi np prop za pierona nie podchodzi za to enan cypio czy omka już tak a jesli chodzi o retencje nie mam do niej specjalnie predyspozycji i nie widzę znaczących różnic prop vs enan/cypio, z omo już wiadomo przez dekanian kumulacja że podlewa choć myślę że jakby zmniejszyć dawkę było by ok. Dużo jest też osób co kiepsko reagują na enan zarówno retancja jak i samopoczucie za to już cypio mimo że teoretycznie "prawie" to samo już niweluje u nich ten problem. Niektórzy twierdzą że chodzi tu o tolerancje na dany estr moim zdaniem raczej o jego kinetyke gdzie w enanie jest agresywniejsza tj szybszy wzrost i spadek a przy cypio jest bardziej wyrównana wolniej wchodzi i schodzi utrzymując równiejsze stężenie przez okres działania pojedynczej iniekcji i tu pomijając już różnicęw czasie półtrwania która jest niewielka ~1d jak dobrze pamiętam.
Tak, ja fatalnie reaguje na enan... Czuję się jak kupa po każdym strzale. Dołożyłem masteron i jest znacznie lepiej, no bez tego nie dało rady by wytrzymać a kurwa zrobiłem zapas na pół roku i towar dobry aż mi włosy na klacie wyjebało konkretnie %-D %-D , więc nie wyrzucę go teraz...

Nie radzę sobie w ogóle z tym kurwa estrogenem... Raz zbije za nisko i czuję się jak ściera z ultradepresją, raz wyjebie mi 2x ponad normę, ryj jak księżyc w pełni, zamulenie i humorki jak u baby podczas miesiączki . Zdążają się też dni gdzie samopoczucie to bajka, ale takich dni jest może z 10% %-D potrzebny mi lekarz jednak...

Exe dalej nie ogarnąłem, ma tak krótki okres półtrwania że nie radzę sobie z tym środkiem. Użyje go - na następny dzien jest dobrze, za dwa dni od nowa chujowo... a nie będę przecież żarł leków na raka codziennie przez kolejny rok (trochę zamierzam zostać na tym enanie %-D potem mostek-cykl-mostek a jak mi się znudzi silownia za ileś tam lat to hrt)

Ostatnio estro mi wyjebało, wziąłem 2 dni z rzędu exe + masteron 100 mg i zbiłem za mocno, samopoczucie koszmar. .. Wbiłem więc hcg 3 tysiące j., po 4 godzinach zajebiscie a na następny dzien znów wyjebane estro %-D %-D %-D i tak w koło

Muszę to wszystko jakoś ustabilizowac.ten master niby pomaga, ale boję się o stawy

Następnym razem wezmę Cypio

Miał ktoś doczynienia z Boldenonem? Nigdy nie miałem styczności z tym środkiem a będę miał możliwość niedługo kupić oryginał z Ameryki płd, weterynaryjny. Zastanawiam się nad tym, tyle tylko że nie znam tego środka zupełnie, tylko z opisow na necie a to czasem trochę mało. Nie znam też nikogo kto by bil bolda
  • 288 / 19 / 0
04 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Dzięki dex. Mam w marcu wizytę u specjalisty od SAA, wcześniej kazała mi zrobić badania (kurwa komplet badan 661 zł - no popierdoliło ich, ale no na zdrowiu nie będę oszczędzał, warto wszystko zobaczyć) i zobaczymy co ona poleci gdy spojrzy na wyniki

Ostatnio estro mi wyjebało, wziąłem 2 dni z rzędu exe + masteron 100 mg i zbiłem za mocno, samopoczucie koszmar. .. Wbiłem więc hcg 3 tysiące j., po 4 godzinach zajebiscie a na następny dzien znów wyjebane estro %-D %-D %-D i tak w koło
Ja się w ogóle nie dziwię, że w Polsce jest stereotyp tępego koksa jak się takie rzeczy czyta... Gościu 600 zł Ci szkoda, a rujnowanie zdrowia to Ci nie szkoda ? bo z takimi wahaniami estrogenu to nic zdrowego. A dwa estro na prawdę łatwo jest ustawić. Ustalasz sobie nie dużą dawkę STAŁĄ, najlepiej EOD czyli ćwiartkę exe (1/4 tabletki żebyś zrozumiał) i robisz po 2-3 tyg badania estro i wiesz czy masz zmniejszyć czy zwiększyć. Gdzie tu są jakieś trudności ? dziecko z podstawówki by ogarnęło.
  • 2812 / 365 / 0
Jesli chodzi o teścia a zarost na twarzy to jest normalne .. ze zarost jest gęstszy itp , Testosteron to hormon męski więc zarost się pojawia ..
  • 959 / 137 / 0
04 stycznia 2021Kamral pisze:
04 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Dzięki dex. Mam w marcu wizytę u specjalisty od SAA, wcześniej kazała mi zrobić badania (kurwa komplet badan 661 zł - no popierdoliło ich, ale no na zdrowiu nie będę oszczędzał, warto wszystko zobaczyć) i zobaczymy co ona poleci gdy spojrzy na wyniki

Ja się w ogóle nie dziwię, że w Polsce jest stereotyp tępego koksa jak się takie rzeczy czyta... Gościu 600 zł Ci szkoda, a rujnowanie zdrowia to Ci nie szkoda ? bo z takimi wahaniami estrogenu to nic zdrowego. A dwa estro na prawdę łatwo jest ustawić. Ustalasz sobie nie dużą dawkę STAŁĄ, najlepiej EOD czyli ćwiartkę exe (1/4 tabletki żebyś zrozumiał) i robisz po 2-3 tyg badania estro i wiesz czy masz zmniejszyć czy zwiększyć. Gdzie tu są jakieś trudności ? dziecko z podstawówki by ogarnęło.
a zdajesz sobie chłopcze sprawę, że exe jedzie ostro po lipidach? Tak, wpierdalaj eod środki na raka piersi przez rok czasu 😂 madre posunięcie, tylko skutki uboczne mogą być mniej ciekawe. Każdy wie, że wpierdalaniem codziennym symexu ustawisz sobie dobrze estrogen, tylko co będzie dalej - zapewne łysa glaca na łbie to byłby najmniejszy problem po łykaniu symexu jak cukierkow

Gdzie ja pisze, że szkoda mi 600 zł?

Chłopie Ty się mądrzysz o tych kurwa stetydach jakbyś coś o nich wiedział, a czytałem twoje posty o tym że Masteron podbija dopamine a hcg wbijasz w dupe po dwóch miesiącach trzymania w lodówce i nie boisz się, że są tam bakterie bo rozrabiasz w wodzie bakteriostatycznej %-D %-D %-D %-D

Nie ma nic bardziej irytującego niż duren zgrywający eksperta
  • 3206 / 176 / 0
exe jedzie ostro po lipidach
Nie.

Co jeden to lepszy w tym temacie. Jak to jest, że jakoś siedzących w dragach "ekspertów" jest jednak mniej niż ekspertów w sterydach?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Tam też siedzą tylko są ignorowani przez "prawdziwych" koksiarzy i są to byli lub czynni narkomani także wiesz

Ja swoją drogą szybko się regeneruje w sobotę poszła lotka z boldka decy teścia a dziś na treningu pompa już typowa dla soku i trening jak na tak zniszczony ciagem organizm znośny martwi mnie to że bez IPP nie mogę wciąż przyjmować pokarmu muszę jeść 2x pantoprazol żeby wcisnąć w siebie te 3000kcal ale dopiero 4 dzień życia w abstynencji
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.