ODPOWIEDZ
  • 153 / 12 / 0
W sumie MDMA też przez wiele osób traktowane jest jako czemuś czemu bliżej do psychodelika. Tak jak zioło to psychodelik. Połączenie tego faktycznie może dawać spoko efekt szczególnie dla osoby, która ryje się po jaraniu.
  • 1050 / 149 / 0
Tylko łatwo przejarac emkę, bo to delikatny, mimo że przyjemny narkotyk. Wtedy bez jakiejś amph ani rusz.
  • 153 / 12 / 0
No ja nie wiem czy taki delikatny i łatwo go przebić %-D Zależy kto jakie dawki ładuje %-D
  • 4 / / 0
Hej, nie jestem pewien czy to dobry wątek ale lepszego nie mogłem znaleść więc mam nadzieje że ktoś pomoże ;D, ze znajomymi mamy pewien problem, ponieważ przed wczoraj (troche skacowani jak to po sylwestrze) pierwszy raz spróbowaliśmy MDMA.
Nie było do końca tak jak się spodziewaliśmy bo była głównie zamuła ale to raczej przez to że nie było głośnej muzyki, światełek itp. choć Itak nam się podobało.
Problem zaczął się gdy poszliśmy spać, około piątej rano poszedłem z kolegą do ubikacji i po drodze zdawało nam się że widzimy jakieś postacie, albo że coś przebiegło w kąciku oka, wydaje mi się że MDMA mogło jeszcze działać bo na trzeźwo to byśmy chyba zawału dostali a czuliśmy się tylko trochę nie swojo.
Następnego dnia mieliśmy ,,kaca" życia (ja oczywiście jak zawsze największego ;P) i przez cały czas od tej nocy wszyscy czujemy taki wewnętrzny niepokój, osobiście zacząłem się czuć strasznie niezręcznie w ciemności itp, czasami wydaje mi się że widzę jakieś postacie, choć nie tak dokładnie jak tej nocy zaraz po wzięciu.
Stąd pytanie do bardziej zaawansowanych, czy to przez zjazd? Czytałem też coś o zespole serotoninowym może to to?
Zaznaczam że wzięliśmy całą pixe.
  • 119 / 14 / 0
znajomi tez ostatnio mieli jakieś dziwn haluny, ze gadali do postaci których nie było XD to był jakis sort w krysztale, nie wiem moze MDA, zamiast molly? a co do ciebie to napisz jaka to była pixa, bo w pixie moze byc wszystko XD
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 12 / 0
03 stycznia 2021juwxamd pisze:
Hej, nie jestem pewien czy to dobry wątek ale lepszego nie mogłem znaleść więc mam nadzieje że ktoś pomoże ;D, ze znajomymi mamy pewien problem, ponieważ przed wczoraj (troche skacowani jak to po sylwestrze) pierwszy raz spróbowaliśmy MDMA.
Nie było do końca tak jak się spodziewaliśmy bo była głównie zamuła ale to raczej przez to że nie było głośnej muzyki, światełek itp. choć Itak nam się podobało.
Problem zaczął się gdy poszliśmy spać, około piątej rano poszedłem z kolegą do ubikacji i po drodze zdawało nam się że widzimy jakieś postacie, albo że coś przebiegło w kąciku oka, wydaje mi się że MDMA mogło jeszcze działać bo na trzeźwo to byśmy chyba zawału dostali a czuliśmy się tylko trochę nie swojo.
Następnego dnia mieliśmy ,,kaca" życia (ja oczywiście jak zawsze największego ;P) i przez cały czas od tej nocy wszyscy czujemy taki wewnętrzny niepokój, osobiście zacząłem się czuć strasznie niezręcznie w ciemności itp, czasami wydaje mi się że widzę jakieś postacie, choć nie tak dokładnie jak tej nocy zaraz po wzięciu.
Stąd pytanie do bardziej zaawansowanych, czy to przez zjazd? Czytałem też coś o zespole serotoninowym może to to?
Zaznaczam że wzięliśmy całą pixe.
Prawdopodobnie to nie było MDMA, musisz podać więcej szczegółów.
  • 4 / / 0
No jedyne co mogę więcej powiedzieć to to jak wyglądała i co czuliśmy.
Zwykła pomarańczowa tabletka z czaszką XD.
Co do odczuć to były takie dość specyficzne jak dla MDMA, większa chęć rozmowy, większa ufność, chęć przytulania się, jedna koleżanka mówiła że była też dość mocno podniecona itp.
Objawy fizyczne też były takie jak po MDMA, pocenie się, ,,mielenie" szczęką, ja też miałem skurcz mięśni w dłoniach co jakiś czas, raz nam było gorąco raz ciepło mimo że cały czas się pociliśmy.
Jedynie co nie pasowało no to to że mieliśmy zamułe i przez wiekszą część imprezy siedzieliśmy na sofie i ze sobą rozmawialiśmy albo przytulaliśmy XD, no ale była bardziej chillowa muzyka niż techno czy inna która by bardziej do MDMA pasowała, no ogólnie było spokojnie.
Dopiero jak faza mocno zeszła too zaczęło być dziwnie.

Scalono - UV

Jeszcze odnośnie tych ,,omamów" w nocy to to nie było tak że myśleliśmy że naprawdę coś widzimy, bardziej widzieliśmy ale byliśmy świadomi że tego (np tej postaci) tam nie ma
  • 2717 / 516 / 0
Jak dla mnie to było MDMA. Emka nie stymuluje, ja też po molly najchętniej leżę w łóżku albo rozpływam się na kanapie i nawet nie myślę o tym żeby się ruszyć.
Reszta efektów też pasuje.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1455 / 598 / 0
@juwxamd brzmi typowo jak emka duzo zalezy od S&S mozna zamulac albo speedowac , nastepnym razem dla pewnosci wezcie w krysztale zamiast pixie . No i wasza wina , ze zmarnowani wymieci skacowani po sylwestrze zarzucaliscie to zejscie moglo byc faktycznie nieprzyjemne . Powidoki , cienie w ciemnosci tez normalka .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 153 / 12 / 0
No to według mnie też jednak Mka :extasy: Za dużo melanżu i zaczyna się widzieć różne rzeczy %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.