skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
with regards, przodownik
Aktualnie nie szaleje z dawkami biorę 450-700mg razem z oksy czasami dorzucam tramal.
with regards, przodownik
ja myślę, że niedługo coś w tej kwestii zrobię poważniejszego. jednak jak wiadomo - łatwiej powiedzieć trudniej zrobić. w końcu trzeba te dwa tygodnie nie grzać.
with regards, przodownik
trzeba uważać, tak jak mówisz - i robić przerwy, aby klepało. też prawda, że dawkę można podwyższyć, ale to jest droga ku niczemu. za dużo towaru schodzi i narastają problemy natury logistycznej.
u mnie też jest problem, żeby nie grzać nawet kilka dni. ale to temat, który sto razy poruszałem. nałóg to nałóg.
dzisiaj oczywiście nagrzany tak, że posta piszę pół godziny i muszę przymykać jedno oko, żeby mi się obraz "wyświetlił".
with regards, przodownik
Zgadzam sie z wiekszoscia opinii ze to glownie sedacja, ale za to dluga i nie ma checi zapierdalac po hel.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.