Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
@o3a, tak, wenla + pregabalina daje przynajmniej mnie spoko efekt. 225 wenli plus 150-0-150 pregi. Wcześniej brałam duloksetynę z pregabaliną i tamten antydepresant mnie nie aktywował zupełnie, także teraz jest lepiej. :extasy:
Natomiast martwi mnie kwestia puchnięcia po predze. Czuję, że mam strasznie duże zatrzymanie wody w organizmie. Piję herbatki i sikam jak pojebana, a to nie schodzi. Kupiłam hydrominum, może coś ruszy. Nie jem więcej, ale ogólnie przytyłam przez okres leczenia bo niestety przestałam ćwiczyć. Także tłuszcz plus woda :alergia: .
...so we walk alone..
  • 1928 / 314 / 0
Macie czasami lekkie szarpnięcia w mięśniach (np. w rękach, nogach - na tyle lekkie że raczej nie rozlałbym filiżanki z herbatą) po większych dawkach? W Święta miałem takie coś na dużych dawkach 1g+. Ostatnią dawkę pregabaliny wziąłem wczoraj wieczorem ok. 21, a te szarpnięcia miałem jeszcze dzisiaj przez jakiś czas, już zacząłem się martwić co tak długo i wtedy się skończyły.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 217 / 116 / 0
W czerwcu przestałem brać pregabalinę i cały czas mam te szarpnięcia, teraz trochę mniej, ale jak leżę wieczorem w łóżku parę razy nóżką szarpnie.
Przez pierwsze tak 4 miesiące był z tym dramat.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1118 / 0
To są tzw. mioklonie. Jak pojawią się to już przy większości leków będą się objawiały, schodź, wyrównuj do normy - miną czasowo.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 260 / 49 / 0
Ja mam, ale doszukiwałem się przyczyny gdzie indziej. Też biorę pregabalinę w dużych dawkach, ale raczej nie oczekuję fazy a działania przeciwbólowego i przeciwlękowego. Dzisiaj pierwszy raz od nie pamiętam kiedy zadziałała na mnie narkotycznie. Aż za mocno bo wpędziła mnie w objęcia morfeusza, żeby zaraz wyrwać, bo chujowe sny. No i właśnie te uboki wyrywają ze snu. Czasem szarpnie dłonią czasem palcem na myszce, a czasem całą nogą aż widać z boku jak prądem kopie. Ciekawe czy to przypadek czy pregabalina.

Przyjmujesz coś jeszcze czy samą prege brałeś jak to wystąpiło?

EDIT: dobra, zanim skończyłem pisać posta kilka osób potwierdziło. Ciekawe jak z tym prowadzić teraz :krowa:
Uwaga! Użytkownik sedambromek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 314 / 0
U mnie to tylko po pregabalinie, miansę jeszcze jem czasem na noc. Ogólnie już mi przeszło, wraz z całkowitym wysyceniem pregabaliny z organizmu. Ostatnio piłem też sporo mocnej kawy, przez Święta. Dzis, zjadłem 500mg magezu i przeszło. Miklonia z tego co się dowiedziałem, nie przechodzi tak szybko i łatwo.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3573 / 581 / 1
Mialem cos takiego po gabapentynie. Przeszlo z odstawka a zjadlem moze 1 op 300mg.
Po pregabalinie- nie zanotowalem. Dawki pregi <1000mg.
To ma chyba związek z działaniem przeciwpadaczkowym
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 977 / 221 / 0
29 grudnia 2020Kazuy4 pisze:
Macie czasami lekkie szarpnięcia w mięśniach (np. w rękach, nogach - na tyle lekkie że raczej nie rozlałbym filiżanki z herbatą) po większych dawkach?
Tak. Podobne szarpnięcia miałem na GBL, gdy przesadziłem z dawką i gdy wymieszałem pregę z fenibutem. Pewnie na dużych dawkach pregabaliny też mogą wystąpić.
  • 1299 / 258 / 0
Też miałem te szarpnięcia z dupy.
  • 1864 / 699 / 0
29 grudnia 2020Kazuy4 pisze:
Macie czasami lekkie szarpnięcia w mięśniach (np. w rękach, nogach - na tyle lekkie że raczej nie rozlałbym filiżanki z herbatą) po większych dawkach? W Święta miałem takie coś na dużych dawkach 1g+. Ostatnią dawkę pregabaliny wziąłem wczoraj wieczorem ok. 21, a te szarpnięcia miałem jeszcze dzisiaj przez jakiś czas, już zacząłem się martwić co tak długo i wtedy się skończyły.
Po dwóch listkach 150tek zjedzonych przez cały dzień, nazajutrz szarpnięcia były uciążliwe. Oprócz szarpnięć jeszcze bełkotanie w sensie że chcesz coś powiedzieć i nie możesz bo ci mordę wygina. %-D :świnia:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.